Janice Blok deelt knappe prestatie: ’17 kilo afgevallen’

'Pff.. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik – ben – trots..'

Lees ook

Janice Blok zit lekker in haar vel – en dat is zeker te zien! De beauty heeft het afgelopen jaar dagelijks behoorlijk wat gezweet in de sportschool en deelt trots het resultaat hiervan op haar Instagram. Zo vertelt ze dat ze maar liefst 17 (!) kilo is afgevallen.

Sporten

Janice gaat als een speer. De Rotterdamse influencer heeft bijna 200 duizend volgers op Instagram, volgt een opleiding aan de toneelschool, host haar eigen podcast en is ook nog eens elke dag in de sportschool te vinden. De afgelopen maanden heeft Janice de knop omgezet en is ze keihard aan de slag gegaan met een personal trainer. Het resultaat? Een amazing figuur! Op Instagram vertelt Janice bij een reeks sexy kiekjes hoe trots ze op zichzelf is na deze prestatie.

Resultaat

“Pff.. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik – ben – trots.. 🥲”, begint Janice haar verhaal. Ze plaatst een aantal steamy kiekjes in lingerie. “De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een hou vast en mooi doel om naar toe te werken”, legt ze uit.

“Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt 😅, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren. Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien! Ik raad het iedereen aan”, aldus Janice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)

Verder zet Janice haar personal trainer nog even in het zonnetje én heeft ze een belangrijke waarschuwing voor haar volgers. “Ps. Zet jullie schrap want dit zijn nog maar de “nette” lieve foto’s .. 👀 ” Oeh la la!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook