Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: EOTBDD-ster heeft relatie met déze vlogster

Er zit toch een groter verhaal achter dan dat we dachten...

Sand,Beach,With,Palms,At,Tropical,Island

Love is in the air! Er waren al een tijdje geruchten dat EOTBDD-ster Dion Lenoble een relatie zou hebben met vlogster Destiny den Arend. Maar nu – na alle speculaties – hebben de twee dan ein-de-lijk hun relatie bevestigd aan Juice Channel.

Officieel

De geruchtenmolen begon overuren te draaien toen Dion en Destiny steeds vaker in elkaars Instagram-stories te zien waren. En de speculaties begonnen pas écht de rondte te doen nadat Dion ook ineens in Destiny's vlogs verscheen. En wat blijkt? De twee zijn al een tijdje dolgelukkig met elkaar, dus waarom nog geheimhouden? Daarom vertelde Dion afgelopen dinsdagavond aan Juice Channel dat de twee officieel een setje zijn: "T is officieel 🙈🥰", liet hij weten. Cute!

Oude bekende

Naast dat we Dion dus al kennen van Ex On The Beach: Double Dutch, kunnen we Destiny – naast haar YouTube-kanaal – ook kennen als de ex van Davey Schniermanni. En ja, die kennen we dan óók weer van Ex On The Beach en natuurlijk als de (ex-)vriend van EOTBDD-ster Shani van Hoey. Dion en Davey zaten zelfs bij elkaar in hetzelfde seizoen! Wait, what? En om het nóg ingewikkelder te maken, hebben Destiny en Davey samen een zoontje Eli. Hou je het nog bij?

Video

Al eerder deelde Destiny een video op haar YouTube-kanaal hoe het nu met haar gaat nadat haar eerdere relatie stukliep. "Het boek is dicht. Het is over. En nu door naar een nieuw hoofdstuk, en ja wat is dat hoofdstuk, dat weet ik niet. Maar ik weet wel dat ik ervan ga genieten", vertelde ze. Ook besprak ze in de video de geruchten die toen rondgingen. "Natuurlijk is iedereen nieuwsgierig, en vindt iedereen sensatie hartstikke leuk, maar een beetje respect mag wel. Dus ik wil het graag hierbij laten." You go girl! Wij wensen Dion en Destiny in ieder geval heel veel liefde en geluk samen!

Bron: Juice Channel, YouTube | Beeld: MTV