Hilarisch: EOTBDD’s Dion lijkt als twee druppels water op deze realityster

De twee mannen zouden broers van elkaar kunnen zijn.

Lees ook

In de zesde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zagen we Dion zijn intrede maken in de villa. Dion heeft donkerbruin haar, een afgetraind lijf en heeft aan vrouwen geen gebrek. Maarre, behalve deze kwaliteiten doet Dion ons enorm veel op iemand lijken.

EOTBDD’s Jordi

Als de ex van Stash komt hij in de villa, maar het wordt al gauw duidelijk dat Dion ook wel interesse heeft in de andere ladies. Na een nachtelijk avontuurtje met Stash duikt Dion namelijk de volgende dag tussen de lakens met Lesley. Dit wordt hem dan ook niet in dank afgenomen door ex-lover Stash.

Het viel ons, en EOTBDD-kijkers op Twitter, echter op dat Dion verdacht veel op oud EOTBDD-deelnemer Jordi lijkt. Jordi zat in het tweede seizoen van het MTV-programma en kwam als ex-vriend van Sharon Ipema het strand opgelopen.

Lookalike

Ook een oplettende kijker op Twitter wist de vergelijking tussen Jordi en Dion meteen op te merken. “Dion is echt een kopie van Jordi uit een eerder seizoen”, laat een Twitteraar weten. Met zijn gekamde donkerbruine haren, bruine koppie en gespierde lijf lijken de twee inderdaad enorm veel op elkaar. Hilarisch!

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook