Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bonjour! Deze twee nieuwe gezichten gaan we zien in Emily in Paris

Wat kunnen we verwachten van de twee nieuwe personages?

Nu we weten dat het derde seizoen van Emily in Paris vanaf 21 december eindelijk is te zien op Netflix, zijn we natuurlijk naast het zien van oude bekenden ook razend benieuwd naar de (mogelijk) nieuwe gezichten in de megapopulaire serie. En ja, die zijn er! Toen de cast zijn opwachting maakte op PaleyFest zagen we namelijk, naast al onze favoriete personages zoals Emily, Alfie, Mindy, Camille en Gabriel, ook een aantal nieuwe gezichten.

Nieuwe gezichten

Bekende namen als Paul Forman – bekend van The Spanish Princess en Riches – en Melia Kreiling – bekend van Guardians of the Galaxy en Filthy Rich – waren te zien tijdens het indoor-festival voor fans van populaire programma's. De twee zullen vanaf het derde seizoen van Emily in Paris te zien zijn in de serie. Enne, hun personages zijn een échte toevoeging aan de derde reeks als we Netflix mogen geloven.

Nicolas de Leon

Zo neemt Paul de rol van Nicolas de Leon op zich. "Nicolas lijkt een gecharmeerd leven te leiden als de kroonprins van het machtige conglomeraat van zijn familie, JVMA. Toch is de onstuimige hunk wanhopig om zichzelf te bewijzen onder de verpletterende druk van de beroemde rijkdom en status van de Leons", liet Netflix weten over het nieuwe personage. Daarnaast onthullen ze ook nog dat er een 'onverwachte persoonlijke connectie' ontstaat tussen hem en Emily. Speaking of love triangles...

Sofia Sideris

Melia speelt Sofia Sideris, een Griekse kunstenares die naar Parijs is gekomen om haar nieuwste show in Camilles galerij te onthullen. Ook Sofia raakt besmet met het liefdesvirus. Parijs heet namelijk niet voor niets 'de stad van de liefde'. Haar leven neemt een onverwachte wending als ze merkt dat ze terechtkomt in een nogal gepassioneerde affaire. Exciting!

Seizoen 3

Wat staat Emily in het derde seizoen eigenlijk allemaal te wachten? Een jaar nadat ze voor haar droombaan van Chicago naar Parijs is verhuisd, staat ze voor een lastige uitdaging. Zowel op werk als in de liefde moet ze keuzes maken die niet in de laatste plaats bepalend zijn voor haar toekomst in Frankrijk. Ondertussen blijft ze zich onderdompelen in de avonturen die het leven in Parijs met zich meebrengt en dat zorgt voor verrassende wendingen. En als we naar de eerste beelden kijken, belooft ook dit seizoen weer veel goeds!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress