Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber

De zanger komt in januari niet meer naar Nederland.

Het zat er al een beetje aan te komen nadat Justin Bieber in Amerika bepaalde concerten cancelde, maar nu heeft de zanger zijn optredens in Nederland en de rest van Europa ook afgezegd. Too bad

Ramsay-Hunt

Het gaat opnieuw niet zo goed met Justin. De zanger kampt met fysieke en mentale problemen als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt, waar hij eerder dit jaar aan leed. Het virus zorgde voor verlamming aan een deel van zijn gezicht, waardoor de zenuwen in zijn oor werden aangetast. Toch ging het de betere kant op met de zanger en hervatte hij zijn optredens rond eind juli dit jaar.

Optredens afgezegd

Unfortunately voor alle fans, besloot de zanger toch om rustig te herstellen, and we get that! Justin realiseerde zich na een recent optreden in Brazilië pas hoe slecht hij er eigenlijk nog aan toe was. “De uitputting overviel me”, liet hij weten op Instagram. “Ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken.” En hoewel het er even op leek dat zijn concerten in Europa volgend jaar gewoon door konden gaan, besluit de zanger nu toch om zijn optredens te annuleren en te verplaatsen naar een later moment in 2023. De optredens van Justin op 11,12 en 13 januari in het Ziggo Dome worden daarom verplaatst.

Organisator Greenhouse Talent laat weten dat alle gekochte kaartjes wel geldig blijven en dat fans deze kunnen gebruiken voor latere concerten. Hopelijk gaat het snel weer beter met JB!

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws