Dit is het eetdagboek van Justin Bieber

Wat eet de zanger zoal?

In de loop der jaren heeft Justin Bieber er niet alleen flink wat tatoeages bij gekregen, ook lijkt hij breder te zijn geworden. Niet alleen is de zanger erg sportief, ook let hij goed op zijn voeding. Benieuwd wat Justin zoal op een dag eet? Wij zochten het uit.

Gluten

Hoewel Justin tegenwoordig overwegend gezond eet, was dit vroeger lang niet altijd het geval. “Het is grappig, want mijn man was altijd degene die heel veel junkfood at”, vertelde Hailey Bieber eerder aan People. “Toen hij kampte met gezondheidsproblemen, kwam hij erachter dat hij allergisch is voor gluten en moest dit helemaal uit zijn dieet schrappen. Dat veranderde hoe hij zich voelde, zijn gemoed, zijn huid, alles.”

Helaas geen hamburgers, pizza’s en pannenkoeken voor Justin meer. Gelukkig eet hij dagelijks genoeg lekkers, lees maar mee.

Ontbijt

Als Justin ergens dol op is, dan is het wel ontbijt. Vooral wanneer hij ’s avonds moet optreden, vindt hij het belangrijk om de dag goed en energiek te beginnen. Als het op breakfast aankomt, is hij absoluut team hartig. Volgens US Magazine ontbijt de zanger namelijk met glutenvrij brood, eieren, avocado en bacon. Enne, zijn avocado heeft hij het liefst gesneden – niet in blokjes of als guacamole. Naast zijn ontbijtje drinkt Justin standaard een kopje koffie. Ook qua koffie is hij vrij specifiek. Zo drinkt hij het allerliefst een kop koffie van de Canadese zaak Tim Hortons.

Lunch

Waar je Justin vroeger altijd mocht wakker maken voor een flink bord spaghetti bolognese, houdt hij zijn lunch tegenwoordig iets gezonder. Zo werd hij door Just Jared gespot terwijl hij avocado toast at (waarschijnlijk met een glutenvrij broodje) en schrijft Health Yogi dat de zanger varieert met maaltijden met rijst, kip of vis, en groenten. Healthy!

Avondeten

Net als Hailey is Justin dol op sushi. De twee worden dan ook vaak gespot bij sushirestaurants in LA en New York. Van zalm tot witte vis en tonijn: Justin is er dol op. Zijn avondmaaltje moet dan ook iets van vis bevatten. Yum!

Bron: Eat This Not That, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws