Justin Bieber geeft gezondheidsupdate na ziekenhuisbezoek Hailey

Hailey had een bloedstolsel in haar hersenen.

Justin Bieber en Hailey Bieber ervaarden vorige week een angstig moment. Hailey bleek een klein bloedstolsel in haar hersenen te hebben en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Inmiddels heeft de zanger gereageerd op de situatie en vertelt hij hoe het nu met zijn vrouw gaat.

Eng moment

Justin zou volgens bronnen ‘compleet in paniek’ geraakt zijn toen Hailey tijdens het ontbijt plotseling symptomen kreeg die op een beroerte leken. In het ziekenhuis kreeg Hailey van de dokters te horen dat ze een bloedstolsel in haar hersenen had, dat haar lichaam ook zelf weer had verstoten. Het was een van de engste momenten uit haar leven, zo liet Hailey weten. En dat gold dus niet alleen voor haar, maar ook voor manlief JB.

Sterke vrouw

Gelukkig is alles nu weer goed met Hailey, vertelt de zanger in een video op social media. Justin sprak zijn fans toe tijdens een concert in Denver en zei dat ‘alles weer goed gaat’ met Hailey. De stroom viel tijdelijk uit tijdens het concert, waardoor Justin dat als een moment gebruikte om zijn fans te updaten over de situatie rondom zijn vrouw. “Weet je, het leven zit vol verrassingen. Daar hebben we geen controle over, net zoals we hier nu bijvoorbeeld even geen stroom hebben. Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat het niet goed ging met mijn vrouw, maar ze doet het hartstikke goed nu en ze is sterk. Maar het was wel echt eng, weet je. Ik weet zeker dat God haar in de palm van zijn hand heeft en dat is goed”, zei Justin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Dankbaar

Hij bedankte zijn fans voor de steun. “Ik ben ontzettend dankbaar om hier vanavond met jullie te zijn en het leven te vieren. Er gebeuren momenteel vreselijke dingen in de wereld en om dan met z’n allen nu hier samen te kunnen zijn is precies waar ik wil zijn. Dus dank dat jullie er ook zijn”, aldus de wereldster.

Bron: AD | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws