Hilarisch! De cast van Selling the OC praat Nederlands

De cast doet een poging om Nederlandse woorden uit te spreken...

Lees ook

Sinds Selling the OC op Netflix staat zijn wij helemaal fan. Deze spin-off van de Sunset-variant zit ook boordevol prachtige huizen, ordinaire drama en een glamoureuze cast. Enne, deze cast blijkt toch best wel een aardig woordje Nederlands te kunnen spreken…

Selling the OC

De spin-off van Selling Sunset is mega populair. Het nieuwe kantoor van Oppenheim-broers Jason en Brett staat in Newport, Californië. Daar willen zij huizen in the OC (Orange County) gaan verkopen. Het is het tweede makelaarskantoor dat de succesvolle broers openen. ChrishellMaryChristine en Chelsea zien we niet terug in dit seizoen. Er staan maar liefst elf nieuwe makelaars klaar die alles uit de kast halen om de duurste huizen te verkopen. Enne, er is natuurlijk ook een hoop onderlinge drama. 

Naast alle drama en drukke opname-schema’s had de cast gelukkig ook nog tijd om voor Netflix een leuke video op te nemen. Zo probeerden onder anderen Kayla Cardona, Polly Brindle, Gio Helou, Brandi Marshall, Alex Hall en Tyler Stanaland voor de camera namelijk om een aantal Nederlandse woorden uit te spreken. Woorden als ‘starterswoning’, ‘pittoresk’, ‘onbeschoft’ en ’trut’ kwamen aan bod en daar hadden de OC-leden behoorlijk wat moeite mee.

Reacties

Fans van de serie vinden de pogingen van de cast hilarisch. Zo reageert Nienke Plas: “HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ‘ANBESHOFT’ 😂 We’ll take it!” En schrijft zelfs Gio Helou dat hij de video heel grappig vindt. “Wow this is hilarious 😂”, reageert de OC-ster.

Selling Sunset

Hoewel we ons de komende tijd wel vermaken met Selling the OC, kijken we ook alweer uit naar het nieuwe seizoen van Selling Sunset. Toch zal de makelaarsserie nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Na Maya Vander verdwijnt er namelijk nóg een realtor uit de serie: ook van Christine Quinn moeten we afscheid nemen. Too bad!

Bron: Instagram Netflix | Beeld: Netflix (Selling the OC)

Laatste nieuws

Zie ook