Fans van Selling Sunset opgelet: de spin-off komt op déze datum naar Netflix

Drama incoming!

Heb jij het vijfde seizoen van Selling Sunset ook in een weekendje uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws! Er komt een spin-off van de populaire serie aan genaamd Selling The OC en deze draait om het tweede kantoor van The Oppenheim Group aan de kust van Orange County.

We moeten nog wel een beetje geduld hebben, want Selling The OC zal vanaf 24 augustus te zien zijn op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en aan de trailer te zien, wordt het weer genieten geblazen. Drama incoming!

Selling Sunset

Onlangs bevestigde Netflix dat er niet alleen een zesde seizoen van Selling Sunset aankomt, ook kunnen we rekenen op een zevende deel. Hoewel er nog niet veel duidelijk is over de nieuwe seizoenen, zullen we in ieder geval één van de makelaars moeten missen. Al een tijdje klonken er geruchten dat ze niet terug zou keren in de populaire serie, maar onlangs bevestigde Maya dit nieuws ook zelf. “Ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen”, vertelt ze aan Page Six. Awh!

Familie

“Ik houd van de show en heb een geweldige tijd gehad, maar ik heb zin om me op de real estate market in Miami te richten”, gaat ze verder. “Ik wil me focussen op mijn familie en van kust naar kust vliegen is heel zwaar. De show is geweldig en ik houd van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om me op mijn groeiende business in Zuid-Florida te richten.” Go Maya!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws