Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selling the OC's Tyler Stanaland en actrice Brittany Snow zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws uit Hollywood.

Makelaar Tyler Stanaland en actrice Brittany Snow have called it quits. Na een huwelijk van twee jaar hebben de twee besloten uit elkaar te gaan, zo delen ze op Instagram.

Uit elkaar

Verdrietig nieuws vanuit Hollywood. Selling The OC's Tyler Stanaland en actrice Brittany Snow hebben besloten om uit elkaar te gaan. "Na lang nadenken hebben Britt en ik de moeilijke keuze gemaakt om uit elkaar te gaan", deelt de realityster op Instagram. "Deze keuze was gemaakt met veel liefde en wederzijds respect voor elkaar. We realiseerden dat we wat tijd moeten nemen en dat we ervoor moeten zorgen dat we allebei een bevredigend en authentiek leven leiden."

Van kwaad bloed tussen de twee lijkt uit het bericht van Tyler – dat ook Brittany op Instagram deelde – geen sprake te zijn. "We zijn deze reis begonnen als beste vrienden en onze relatie zal een prioriteit blijven. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze hond Charlie. We stellen jullie steun op prijs en vragen om privacy."

In de spotlights

Brittany en Tyler begonnen te daten in 2018 en gaven elkaar in 2020 het nawoord. Het huwelijk van de twee behaalde enkele weken geleden de headlines. De relatie van Tyler zorgde indirect namelijk voor heel wat drama tijdens Selling the OC. Dit gebeurde nadat de realtor bekende dat costar Kayla Cordona hem probeerde te versieren én te zoenen. Dit gebeurde zelfs meerdere keren en dat zorgde voor veel awkwardness. Meerdere castmembers spraken haar aan op haar gedrag, waaronder Polly Brindle die zelf eens bedrogen was en furieus was om de actie.

Om het nog eens erger te maken, kwam het zoenincident keer op keer naar boven tijdens social outings van het Oppenheim team. Tot verdriet van Kayla, die het uit schaamte zo snel mogelijk achter zich wilde laten.

Hoewel we Brittany niet in de show zagen, zijn wij benieuwd of de breuk van de twee in een mogelijk tweede seizoen van Selling the OC ter sprake zal komen. We shall see! 

Bron: Instagram Tyler Stanaland | Beeld: BrunoPress