Zien: zo zag Grace uit Daten op het Kamp er vroeger uit!

Wat een knappe dame!

De prachtige blondine Grace, was een echte spraakmaker in het datingprogramma Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw. Grace schopte het tot in de finale, maar ging er nét niet met de knappe dekhengst vandoor. Hoewel de blondine een erg uitgesproken uiterlijk heeft, zag ze er vroeger toch iets anders uit, zo deelt ze op haar TikTok.

Datingprogramma’s

Grace was voor velen geen onbekende toen ze ineens verscheen in het datingprogramma van Harrie Snijders. De beauty deed namelijk al eens eerder mee aan de datingshow Lang Leve De Liefde. Daar vond ze helaas niet de man van haar dromen, waardoor ze een kans waagde bij de Brabander.

Hoewel vele dachten dat Grace er met de winst vandoor ging, was het mede-finalist Rilana die het hart van Harrie wist te veroveren. Ouch! Tot op heden is de knappe blondine nog altijd single, maar zal ze hoe dan ook ooit haar prins op het witte paard tegen komen.

Uiterlijk

Ook het uiterlijk van Grace is erg uitgesproken, and we love that. In een eerder interview met YouTuber Nick Eshuis kwam er al naar voren dat Grace bekend stond om haar kleine tatoeages in haar gezicht. Een echt statement piece als je het ons vraagt! Hoewel de blondine ook niet vies is van een lipfiller, zag ze er vroeger toch wel iets anders uit als we deze TikTok-video mogen geloven.

@grace.nszNou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer♬ original sound – mi lobi yu

“Nou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer”, zet de beauty in de caption van haar TikTok. Veel volgers hebben de video van de blondine gezien en reageren massaal onder de TikTok. “Je was al mooi maar nu ben je ook nog een baddie🥰”, “Mensss laat je eigen haarkleur😍😍😍”, “waauuuw, je eigen haarkleur😍 love it, altijd al knap geweest” en “Verliefd op jou.” Enne, we totally agree!

Beeld: TikTok, YouTube TLC

Laatste nieuws