Drama op het kamp: spanning loopt op in strijd om Harries hart

Een klein kusje en tranen met tuiten: Harrie heeft het er druk mee.

Hij heeft inmiddels heel wat dames verslonden en een spoor van exen achter zich gelaten. Maar Harrie Snijders is helemaal toe aan een huisje, boompje, beestje én een serieuze relatie. Die zoekt hij in zijn eigen realityshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. In de aflevering van vanavond lopen de gemoederen toch wel hoog op, blijkt uit een voorproefje van discovery+.

Derde date

Zo zien we hoe Harrie tijdens een date met Grace even de wateren test. Zij vraagt wat hij ervan vindt om te zoenen op een eerste date, waarover Harrie zegt dat hij dat eigenlijk not done vindt. Het is ook zo’n gentleman. Maar goed, het is niet de eerste date met Grace, en dus kan er best even een klein kusje van af.

Eenmaal terug op het kamp is deelneemster Cassidy helemáál niet te spreken over de zwoele vibes tussen Harrie en Grace. Zij stormt weg en laat de overige dames verbaasd achter. “Ik ben weg, ik zweer ik heb hier geen tijd voor”, roept ze nog. Gelukkig komt Harrie nog even langs om Cassidy weer gerust te stellen. “Sorry hoor, het is niet mijn bedoeling om te janken”, huilt Cassidy.

Eind goed al goed

Uiteindelijk krijgt Cassidy ook haar éigen kans voor een één-op-één-date. Ze maakt direct indruk op Harrie door haar skills te tonen bij het paardrijden. “Het is wel sexy als een vrouw dat kan”, legt Harrie uit, “dan weet ik direct hoe ze met een hengst overweg kan.”

Of de rest van de date met Cassidy net zo’n succes is? Dat zien we vanavond om 20.30 uur bij TLC!

Bron & Beeld : TLC

Laatste nieuws