Harrie heeft gekozen: dít is de winnares van Daten op het Kamp

Deze vrouw heeft het hart van Harrie gestolen!

Na een wekenlange zoektocht naar de liefde, was het gisteravond tijd voor de finale van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw. Er waren nog drie beeldschone dames in de race om het hart van Harrie Snijders te veroveren, maar voor wie heeft de casanova gekozen?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw.

Zoektocht

Hij heeft al heel wat dames verslonden en een spoor van exen achter zich gelaten. Maar inmiddels is Harrie Snijders helemaal toe aan een huisje, boompje, beestje én een serieuze relatie. Daarnaar is hij de afgelopen weken op zoek geweest in zijn eigen realityshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Deze week verscheen de laatste aflevering op Discovery+, waarin de casanova zijn definitieve keuze maakte.

Drie kanshebbers

In de finale waren er nog drie ladies over die kans maakten om het hart van Harrie te veroveren: Claudia, Rilana en Grace. Tijdens de slotaflevering mochten de drie overgebleven dames de overstap maken naar de wagen van Harrie en zijn gezin. Er stond een etentje met Harries vader, moeder en zus op het programma, waarna bleek dat Claudia niet the one is voor de realityster.

Grace en Rilana mochten tot slot op final date met Harrie. Voor Grace eindigde dit (alweer) in de spa met HVK, terwijl Rilana mee mocht naar een dj-show waar ze flinke indruk maakte met haar losse heupjes.

And the winner is…

De ladies hebben het Harrie niet makkelijk gemaakt, maar toch moest hij zijn definitieve keuze maken. Alles leek erop dat hij voor Grace zou gaan. Zo liet hij weten een ‘speciale aantrekkingskracht’ te voelen die ervoor zorgde dat hij constant bij haar wilde zijn. Uiteindelijk zorgde de dekhengst toch nog voor een plottwist, want hij koos voor Rilana! De twee gaan nu uitzoeken of er echte liefde in zit. Wij wensen ze heel veel geluk samen!

Bron: Love Reality | Beeld: TLC

Laatste nieuws