HNTM-Folmer reageert op ophef na ‘mislukt’ kapsel

Folmer reageert op de 'balk' die in haar haren te zien was.

Ieder seizoen zorgt de welbekende make-over bij Holland’s Next Top Model weer voor veel ophef. Ook dit jaar kregen de modellen weer een nieuwe look aangemeten. En hoewel de modellen zelf redelijk tevreden leken met hun nieuwe look, gingen kappers, stylisten en andere kijkers compleet los op social media. Model Folmer heeft nu gereageerd op alle ophef omtrent haar eigen nieuwe look.

Restyling

Folmer is een van de knappe modellen in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Met haar feminiene uitstraling en mooie lokken wist ze de jury flink in te pakken. Tijdens de restyling ontstond er echter nogal wat ophef rondom Folmers nieuwe coupe. De stylisten hebben haar lokken namelijk behoorlijk veranderd en volgens sommige andere kappers heeft dat niet goed uitgepakt.

Op TikTok claimt kapper Randy van Rijsbergen bijvoorbeeld dat er door het verven van Folmers haar een hele streep in het haar te zien is en dat het geel is. Hierdoor zou de look niet helemaal tot zijn recht komen en de uitgroei te erg zichtbaar zijn. “Waarom dit is gedaan, weet ik niet”, zegt de kapper. Folmer besluit naar aanleiding van deze video om wat opheldering te geven. Zelf was ze namelijk ook behoorlijk geschrokken van de beelden. “Ik schrok echt van the amount of bleek dat er in mijn haar ging”, legt het model uit. “Ik werd helemaal naar achter getrokken, zoveel bleek zat er in. Het moest echt heel blond worden”, gaat ze verder.

Haar in de verf

Daarnaast zou de kapster die Folmers haar deed de instructie hebben gekregen om er bijna geen toner in te doen. “Het moest geel blijven, dus vandaar dat je ook op de foto’s ziet dat het echt geel was.” Folmer legt uit dat ze vertrouwen had in de kapster dat het goed ging komen met haar coupe. “Totdat er in het midden van de make-over ineens iets werd veranderd. Later hoorde ik van die kapster dat er tegen haar was verteld dat ze konden zien dat de uitgroei niet ging werken. Ze moest er daarom een balayage van maken om het proberen te fixen.”

@folmerboersen #stitch with @Randy Van Rijsbergen Mijn HNTM Make-over verhaal!! Hoop dat dit het een beetje duidelijk maakt wat er nou allemaal is gebeurd met m’n haar 😵‍💫😵‍💫 Like voor part 2 over hoe ik mijn haar heb kunnen fixen (spoiler alert: het was mega lastig) ❗️❗️#hntm #makeover #hollandsnexttopmodel #haar #videoland #reality ♬ original sound – Folmer_HNTM

Resultaat

Uiteindelijk heeft de kapster haar uiterste best gedaan om de lokken van Folmer te fixen. Haar voorste plukjes werden bijvoorbeeld nog iets lichter geverfd. Maar in de rest van het haar bleef je toch echt een ‘balk’ zien door het verschil in kleur. Uiteindelijk heeft Folmer vijf uur lang in de stoel gezeten, waarna uiteindelijk werd besloten dat er geen tijd meer was om het nog te fixen. En dus moest ze de duidelijk zichtbare streep in haar haren accepteren. “Het was afschuwelijk”, blikt ze terug op de look. Aii…

Bron: TikTok Folmer | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws