HNTM-kijkers verbaasd over onderlinge spanningen: ‘Onsympathiek’

De komst van de vier nieuwe modellen zorgde voor een ongemakkelijke sfeer.

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is on fire. De concurrentie lijkt per shoot steeds groter te worden en daar lijken sommige kandidaten toch best veel moeite mee te hebben. Tijdens de derde aflevering maakten vier nieuwe modellen hun opwachting en dat zorgde voor een ongemakkelijke sfeer in het huis. Op Twitter uitten kijkers hun ongenoegen.

Nieuwe modellen

Met de komst van de nieuwe modellen is de strijd om de titel pas echt begonnen en moeten de modellen nog meer hun best doen om naar huis te gaan als Holland’ s Next Top Model. Enne, sommige modellen laten duidelijk blijken dat ze de ‘vibe’ van de nieuwe kandidaten niet echt voelen. Zo is er voor de twee nieuwe meiden, Jazz en Valerie geen plek op de meidenkamer. En is er niemand – behalve Raphael – die de nieuwe vier even rondleidt in het huis.

Ongemakkelijke sfeer

Jazz besluit dan ook om er namens haarzelf en de andere drie een stokje voor te steken en de rest op hun gedrag aan te spreken. “We zijn hier voor hetzelfde doel, dus laten we gewoon een goede vibe hebben met elkaar”, zegt ze, hopend dat de sfeer kan omslaan naar iets gezelligers. Hoewel de meeste modellen knikken in overeenstemming, lijkt Lisa het er niet helemaal mee eens te zijn. “Ik vind dat nep”, zegt ze. “Want je komt eerst met een attitude binnen en een superslechte energie. En daarna ga je aan ons vertellen dat we aardig moeten zijn en het leuk moeten hebben”, aldus Lisa. Aii…

Reacties van kijkers

De sfeer is dus behoorlijk awkward tussen de modellen en daar vinden ook de kijkers wat van. Op Twitter schrijven kijkers dat ze het gedrag van de kandidaten nogal onsympathiek vinden. “Oei, heel heel heeeel onsympathiek gedrag in #hntm. ‘Wat leuk, nieuwe mensen’ is ook gewoon een optie hè'”, schrijft iemand. En: “Ugh, het waren weer aardige reacties toen de nieuwe kandidaten aankwamen”, tweet iemand anders. Oeii..

Oh oh… Dat belooft nog wat voor de volgende afleveringen! Zou de sfeer de volgende aflevering wat beter zijn?

Holland’s Next Top Model is iedere maandag te zien op Videoland.

Bron & Beeld: Twitter, BrunoPress

Laatste nieuws