HNTM-Lando verrast volgers met nieuwe look

De beauty heeft haar wenkbrauwen een make-over gegeven

Lando is een van de knappe deelnemers van het huidige seizoen van Holland’s Next Top Model. De opnames zijn inmiddels al achter de rug en dus besloot om Lando zichzelf een nieuwe look aan te meten. Ze heeft namelijk haar wenkbrauwen gebleekt!

Restyling

De beauty uit Twente heeft tot nu toe veel indruk gemaakt op de jury, zelfs nadat ze eigenlijk niet heel tevreden was met haar look na de restyling. Haar lange lokken werden een stuk korter geknipt en daar moest Lando even aan wennen. “Ik had het liever wat stoerder gewild”, zei ze in de aflevering.

Wenkbrauwen

Voor deze nieuwe make-over heeft Lando echter niet opnieuw de schaar in haar lokken gezet, maar werden haar wenkies aangepakt. Op TikTok zagen we eerder deze week al een video voorbijkomen waarop Lando haar wenkbrauwen volop in de witte verf zaten. “Even kijken hoe dit dalijk allemaal staat 😂💀 Dat die verfplekken ook maar snel weg mogen gaan”, schreef ze bij de video.

@landovds #aanhechten met @Lando vd schee ♬ origineel geluid – Lando vd schee

Op Instagram deelt ze nu het resultaat van haar gebleekte wenkbrauwen en showt ze haar nieuwe look aan haar volgers. En wauw, wat staat het haar goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Yara (@hntm_lando)

Volgers van Lando vinden de make-over van haar brows in ieder geval goed gelukt. “Kom je mijn wenkbrauwen ook even doen? 🥸”, vraagt iemand. En: “Ik glij hier bijna van de stoel af 🤤”, reageert een andere volger. Ook HNTM-collega’s Esmee en Winson reageren op de foto met complimentjes. Lief!

Bron: Fem Fem | Beeld: Brunopress, Instagram, TikTok

Laatste nieuws