Bingen maar! Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga staat op Netflix

Winx! Pak elkaar maar bij de hand...

Lees ook

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag kunnen we dan ein-de-lijk naar het tweede seizoen van Fate: the Winx Saga kijken op Netflix. Cancel al je weekendplannen maar!

Eerste seizoen

Be honest: vroeger was je he-le-maal verslingerd aan de avonturen van de vijf fairy warriors van Winx Club. De Netflix-remake met echte acteurs was dan ook direct razend populair. Met alle enthousiasme over het eerste seizoen, werd al snel duidelijk dat een vervolg niet kon uitblijven.

Het tweede seizoen gaat dieper in op de magie in de Otherworld, en draait om net iets andere thema’s. Zo draaide de serie in seizoen één allemaal om de vraag ‘wie ben ik?’. In dit nieuwe seizoen staat volwassen worden centraal en daarbij de vraag: ‘Wie zal ik zijn als ik ouder ben?’. Natuurlijk kunnen we niet wachten om te zien hoe het verhaal van Bloom, Stella, Aisha, Terra en Musa verdergaat.

Nieuwe personages

Ook komt er in het tweede seizoen een hoop nieuw talent voorbij. Onder andere Flora (Paulina Chávez), die veel fans misten in het eerste seizoen, zal zich bij de Winx voegen. Abigail Cowen (Bloom) onthulde ook dat er nieuwe villains te zien zullen zijn. Daarnaast gaan we Brandon Grace zien als het personage Grey en Éanna Hardwicke als Sebastian.

Zeg je plannen voor vandaag dus maar af, want dit tweede seizoen wil je zien! Overigens weten we nog niet of er na dit seizoen nog een derde komt. Fingers crossed dus!

Bron & Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook