Zien: trailer voor Fate: The Winx Saga seizoen 2 belooft volop spanning

Dit belooft veel goeds!

Nog héél even geduld, maar dan is het eindelijk zover: op 16 september staat het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga op Netflix! Natuurlijk kunnen we niet wachten om te zien hoe het verhaal van Bloom, Stella, Aisha, Terra en Musa verdergaat. En nu krijgen we vast een kleine sneak peek met een gloednieuwe trailer voor het aankomende seizoen.

Seizoen twee

Be honest: vroeger was je he-le-maal verslingerd aan de avonturen van de vijf fairy warriors van Winx Club. De Netflix-remake met echte acteurs was dan ook direct razend populair. Met alle enthousiasme over het eerste seizoen, werd al snel duidelijk dat een vervolg niet kon uitblijven.

En die komt er dus op 16 september! Showrunner Brian Young deelde al eerder: “Terwijl Blooms verhaal verdergaat, kan ik niet wachten tot jullie meer leren over Aisha, Stella, Terra en Musa. En je weet maar nooit wie volgend seizoen nog meer verschijnt.” Oeh!

Trailer

En nu komt Netflix dus met een sensationele trailer voor het tweede seizoen. Wederom staan magie, relaties, en vriendschappen centraal. En als we de teaser mogen geloven, komen er ook wat steamy scenes aan.

Het tweede seizoen gaat dieper in op de magie in de Otherworld, en draait om net iets andere thema’s, vertelde Young. Zo draaide de serie in seizoen 1 allemaal draaide om de vraag ‘wie ben ik?’.  In dit nieuwe seizoen staat volwassen worden centraal en daarbij de vraag: ‘wie zal ik zijn als ik ouder ben?’.

Nieuw talent

Ook komt er in het tweede seizoen een hoop nieuw talent voorbij. Onder andere Flora (Paulina Chávez), die veel fans misten in het eerste seizoen, zal zich bij de Winx voegen. Abigail Cowen (Bloom) onthulde ook dat er nieuwe villains te zien zullen zijn. Daarnaast gaan we Brandon Grace zien als het personage Grey en Éanna Hardwicke als Sebastian.

Zeg je plannen voor 16 september dus maar af, want dan staat dit tweede seizoen op Netflix. Can’t wait!

Bron: RTL Nieuws, Grazia Archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws