Deze kerstornamenten in de vorm van frituursnacks wil je hebben

Wij gaan er sowieso eentje scoren!

Het is nog lang geen Kerst, maar we hebben wel iets voorbij zien komen waardoor we er meteen zin in krijgen. De winkel Alles in Wonderland verkoopt ieder jaar vele leuke kerstproducten. Ook dit jaar hebben ze weer uitgepakt met een uitgebreide collectie. Je kunt dit keer zelfs kerstornamenten in de vorm van frituursnacks scoren!

Een bijzondere collectie

Alles in Wonderland is een winkel in Rotterdam, maar gelukkig hebben ze ook webshop. Je kunt er van alles scoren, van gadgets tot woonaccessoires en van verlichting tot tassen. Ook hun assortiment kerstornamenten is ieder jaar behoorlijk groot. Dit jaar hebben ze extra uitgepakt met wel heel bijzondere exemplaren: je kunt er namelijk ornamenten in de vorm van een frikandel, kaassoufflé, kroket en bitterbal scoren. Hoe leuk! Op Instagram tonen ze vol trots de nieuwe collectie:

Veel om uit te kiezen

Die ornamenten gaan sowieso de winkelmand in, maar het blijft niet bij deze leuke exemplaren. Een blik op de rest van hun Instagram-pagina laat zien dat ze ook kerstornamenten in de vorm van allerlei Disneyfiguren, dieren en etenswaren verkopen. Hoewel het natuurlijk nog lang geen Kerst is, komen wij hierdoor al wel helemaal in de kerststemming. Welke ornamenten zet jij op je wish list?

Bron: Kookfans | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws