Dít is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt

It's beginning to look a lot like...

We genieten nog volop van de laatste zomerdagen, maar ondertussen staat de herfst alweer bijna op de stoep. En terwijl wij met ons hoofd bij de zomer zijn, is Netflix alweer bezig met de eerste kerstfilm. Say what? 

Kerstfilms

We zijn nog helemaal niet bezig met kerst, maar Netflix kijkt alvast vooruit. Tijdens de feestdagen pakt de streamingsdienst altijd flink uit met een groot aanbod aan kerstfilms. Best logisch dus dat ze nu al bezig zijn met de voorbereidingen daarvan. Inmiddels heeft Netflix dan ook bekendgemaakt wanneer we de eerste kerstfilm kunnen verwachten.

The Noel Diary

De eerste kerstfilm die op Netflix komt, is The Noel Diary, en die kun je vanaf 24 november bekijken. Helaas moeten we nog wel even wachten op de trailer, maar het is al wel bekend wie er in de film te zien zijn. Zo zal de cast onder meer bestaan uit James Remar, Essence Atkins, Andrea Sooch, Barrett Doos, Vivian Full en Aaron Costa Ganis. Wij noteren het vast in de agenda!

Laatste kans

Hoewel we dus nog even moeten wachten op de eerste kerstfilms, kunnen we natuurlijk wel gewoon genieten van het aanbod dat nu al op de streamingsdienst staat.  Wekelijks wordt het aanbod aangevuld, waardoor we ons nooit hoeven te vervelen. Maarre, er verdwijnen binnenkort ook weer een aantal pareltjes van de streamingsdienst. Netflix maakt namelijk ruimte voor een heleboel nieuwe titels. Dat betekent echter dat we ook van een aantal populaire films en series afscheid moeten nemen. Zo is het je laatste kans om Grease, Chicago Med, Bumblebee of Justice nog te zien.

Bron: Flix Info | Beeld: Holidate

Laatste nieuws