Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze serie ook zien

Deze serie gaat op onze kijklijst!

De Netflix-hit Emily in Paris is een groot succes. We zijn dol op de avonturen van Emily in Parijs en haar fashionable looks, maar helaas moeten we nog wel even wachten op het derde seizoen. Gelukkig hoeven we ons in de tussentijd niet te vervelen, want we hebben de ultieme serietip voor Paris lovers.

Amerikaanse expats

We hebben het over de gloednieuwe serie Real Girlfriends in Paris. Hiervoor reizen we af naar de stad van de liefde, de Eiffeltoren en de Moulin Rouge. De serie volgt zes jonge Amerikaanse expats die hun wildste avonturen ooit beleven in Parijs. Anya Firestone, Emily Gorelik, Margaux Lignel, Kacey Margo, Adja Toure en Victoria Zito hebben de hoofdrol in de serie.

Onvermijdelijke conflicten

Terwijl de ladies hun beste levens leiden en hun dromen najagen, strugglen ze met hun carrières, romantische rendez-vous en onvermijdelijke conflicten, terwijl ze ontdekken wie ze zijn en wat ze precies willen. Een must see, als je het ons vraagt! En gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. Het eerste seizoen van Real Girlfriends in Paris is namelijk vanaf 6 september te zien bij Hayu.

Real Girlfriends in Paris
Real Girlfriends In Paris (beeld: Hayu)

De cast

Tijd om de cast een beetje beter te leren kennen. Anya is een artistieke, spontane en veerkrachtige vrouw die gek is op de Franse cultuur. Als een creatieve gastvrouw, houdt ze regelmatig bijeenkomsten en wekelijkse Sabbat etentjes in haar Parijse appartement dat ze deelt met haar verloofde Matthieu en hun schattige puppy Zsa Zsa. Emily komt uit New Jersey, maar woont sinds twee jaar in Parijs. Ze is bezig met het behalen van haar diploma in luxe ontwerp management en heeft de droom om haar moeders design meubelmerk in Parijs te lanceren. Maar als haar een unieke modestage aangeboden wordt, komt ze voor een tweesplitsing te staan. Haar turbulente werksituatie dwong Kacey om een aantal jaar te pendelen tussen Parijs, Los Angeles en New York. Maar onlangs keerde ze terug naar de Lichtstad en ze is vastbesloten om te blijven. Helaas zouden complicaties met haar visum haar in de weg kunnen zitten.

Margaux verlangt ernaar om haar eigen pad uit te stippelen, op haar eigen voorwaarden en om precies uit te zoeken wat ze hierna wil gaan doen in La France. Adia is uitgeblust door haar huidige baan en overweegt daarom een carrièreswitch naar de schoonheidsindustrie. Terwijl ze deze volgende fase in gang zet, proeft ze van de Parijse datingscene, maar eerst zal ze haar vertrouwensproblemen moeten bestrijden. En last but not least, Victoria: dorpsmeisje met grootse modedromen. Momenteel is ze hoofdontwerper bij het opkomende modemerk Chloe Colette. Na een scheiding is de kersverse vrijgezel klaar voor een nieuw hoofdstuk, waarin ze zich op zichzelf kan concentreren en alle romantische kansen die Parijs te bieden heeft, kan verkennen. Wij gaan zeker kijken!

Bron: Hayu | Beeld: Emily in Paris, Hayu

 

Laatste nieuws