Déze knappe acteur krijgt een hoofdrol in derde seizoen Emily in Paris

Magnifique!

Lees ook

Sinds we Emily in Paris seizoen twee op Netflix zagen, kijken we alweer uit naar het vervolg. Hoewel de opnames van seizoen drie nog van start moeten gaan, weten we al wel steeds meer over het nieuwe seizoen. Zo weten we inmiddels dat Lucien Laviscount – inderdaad, degene die Alfie speelt – dit keer een hoofdrol voor zijn rekening neemt. 

Love interest 

In het tweede seizoen van Emily in Paris maakt Alfie plotseling zijn opwachting als de knappe love interest van Emily (Lily Collins). De twee leren elkaar kennen tijdens hun lessen Frans en er ontstaat al snel iets leuks tussen de twee. Toch kan Emily haar knappe buurman chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) niet uit haar hoofd zetten. En dat terwijl haar goede vriendin Camille (Camille Razat) weer samen is met Gabriel. Genoeg drama dus om op voort te borduren in seizoen drie.

Hoofdrol

In seizoen twee van Emily in Paris kreeg acteur Lucien niet heel veel screentijd, maar daar lijkt verandering in te komen. De acteur heeft namelijk niet langer een bijrol in de serie, maar mag nu een van de hoofdrollen voor zijn rekening nemen. Dit werd afgelopen weekend bekendgemaakt tijdens het Emily in Paris-panel op PaleyFest. Inderdaad: we gaan Lucien als Alfie in het nieuwe seizoen veel meer zien. 

Wanneer seizoen drie op Netflix te streamen is, is nog onbekend. Naar verluidt beginnen de opnames van het derde seizoen in de lente of zomer van dit jaar.

Bron: Tag Mag | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook