Stevie en Jennifer delen alle EOTB-juice: ‘Iedereen vertelde ons alles’

'We hebben zoveel juice'

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er alweer op en als er iets is wat we gaan missen, dan zijn het wel de juicemomentjes van Stevie en Jennifer. Gelukkig hebben de twee dames nog één keer alle juice voor ons op een rijtje gezet.

Juice

Aan het einde van iedere aflevering zagen we hoe Jennifer en Stevie even hun momentje pakten en de balans van die dag opmaakten. Dat leverde hilarische en juicy uitspraken op en dat zijn ze hier in Nederland zeker niet verleerd. “Iedereen vertelde ons alles. Wij deelden het samen. We hebben zoveel juice, maar een deel is gewoon niet geschikt voor de televisie”, vertelde Stevie bij de reünie.

Er zou bijvoorbeeld een groepsapp zijn aangemaakt, waar Giovanna niet in mag en Harrie zelf is uitgestapt. “Terug in Nederland zijn er ook sex follow-ups geweest”, vervolgt Stevie. Jennifer vult aan: “Er is iemand die beweert na de opnames sex te hebben gehad met Joyce, Tess, Ayleen, Anne en nog anderen. Na de show, hè.”

Steamy

Ook zouden Giovanna en Luca na de opnames nog steamy time hebben gehad volgens Jennifer en Stevie, waarop Giovanna meteen reageerde met: “Wat zeg jij?!” Maar Luca verraadt dat er wel degelijk iets is gebeurd. “Het was zeven uur geleden”, vertelt Luca lachend.

Verder vertelden Ayleen en Joao ook wat er nou precies is misgegaan tussen hen. Aan het einde leek het er namelijk nog op dat Joao voor Ayleen wilde gaan, maar eenmaal terug in Nederland bleek dat wel anders. “We wonen echt gewoon ver uit elkaar”, leggen ze uit. “Ik ben niet klaar voor de liefde”, zegt Joao verder. Waarop Jennifer zich er mee bemoeit: “Joao is niet serieus.” Ayleen besluit vervolgens dat ze haar best heeft gedaan om het te laten werken en het jammer vindt dat het niks is geworden. Ahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws