Dreamjob alert: je kunt betaald krijgen om hotels te testen

En je mag ook nog een vriend(in) meenemen!

Een aantal maanden lang hotels testen, genieten van topdiners, zwembaden en sauna’s? Het lijkt een onbereikbare droom, maar dankzij Leonardo Hotels kan dit zomaar werkelijkheid worden. De hotelketen heeft namelijk een fantastische vacature online staan.

#inspectorLeonardo

Leonardo Hotels heeft een ontzettend leuke vacature waarmee ze de ultieme (starters) horecabaan willen creëren, genaamd: #inspectorLeonardo: de baan van je leven. Daarbij mag je drie maanden lang de mooiste hotels testen, terwijl je geniet van de lekkerste lunches en drankjes, topdiners, sauna’s en verwarmde zwembaden. Enne, dit hoef je niet alleen te doen. Je mag namelijk een vriend of vriendin meenemen. Sounds good, right? Nou, het wordt nog beter. Want hoewel dit alles als de ultieme vakantie klinkt, kan dit je werk worden. Je verblijft dus niet alleen gratis in de mooiste hotels, je krijgt er zelfs goed voor betaald!

Hotels testen

Wat wordt er precies van jou verwacht als de nieuwe #inspectorLeonardo? Het is jouw taak om alle hotels en F&B-concepten van Leonardo Hotels te bezoeken en testen. Je ervaringen deel je vervolgens op social media. Ondertussen loop je ook mee met verschillende afdelingen van het bedrijf. Van de keuken tot een bardienst en van marketing tot finance. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van het hospitality-vak en krijg je van de hotelketen een unieke kans om te ontdekken welke rol binnen het bedrijf bij jouw past.

Dat wordt dus drie maanden lang genieten! Maarre, wat gebeurt er daarna? Nadat je alle hotels hebt getest, wordt de #inspectorLeonardo de perfect matchende baan binnen Leonardo Hotels aangeboden. “Het is op dit moment de hoogste prioriteit van Leonardo Hotels om de kwaliteit van onze service te waarborgen”, zegt Esther Visser, de Director of HR van Leonardo Hotels over de vacature. “We zijn daarom dringend op zoek naar gepassioneerd horecapersoneel en bereid om voor de juiste personen net een extra stap te zetten en out of the box te denken.”

Hart voor hospitality

Lijkt deze dreamjob jou wel iets? Dan moet je aan de volgende eisen voldoen. “Leonardo Hotels zoekt naar een nieuwsgierige werknemer met een hart voor hospitality. Iemand die staat te popelen om samen met een vriend of vriendin drie maanden lang te genieten van alles wat Leonardo Hotels te bieden heeft en rondloopt met vragen als ‘Hoe werkt een hotel?’, ‘Welke afdelingen zijn er?’ en ‘Op welke afdeling zou ik graag willen werken?’. Ook kent social media voor deze persoon geen geheimen en kan hij of zij zich goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Engels.” Herken jij jezelf hierin? Solliciteren maar!

Bron en beeld: Leonardo Hotels 

Laatste nieuws