Een vakantie om (nooit) te vergeten: ‘Ik vloog door het raam van ons hotel’

'Terwijl ik op de grond lag, stormde een oud Spaans vrouwtje schreeuwend naar me toe.'

Lekker zonnen en een beetje tot rust komen. Dat is toch vaak wel waar een vakantie om draait. Helaas loopt het niet altijd zoals gepland. Petra kan er helaas over meepraten. In Grazia's Zomerboek blikt ze terug op heftige gebeurtenis op Ibiza.

Scooter

“Tijdens mijn eerste vakantie met mijn vriendje op Ibiza huurden we allebei een scooter. Ik had nog nooit scooter gereden, maar ik dacht dat ik het wel kon.”

“Omdat we nog even iets bij ons hotel wilde ophalen, reden we vanuit het verhuurbedrijf daar eerst naartoe. Stoer wilde ik mijn scooter parkeren voor het hotel, maar in plaats van dat ik remde, gaf ik volop gas.”

Open knie

“Hierdoor knalde ik met scooter en al tegen een geparkeerde motor en vloog ik vervolgens door het raam van het hotel. Terwijl ik op de grond lag met, wonder boven wonder alleen een open knie, stormde een oud Spaans vrouwtje schreeuwend naar me toe. Ik verstond er weinig van, maar wat ik er wel van begreep, was dat ze vooral heel boos was dat ik tegen de geparkeerde motor was aan gereden. Over die gebroken ruit maakte ze zich blijkbaar geen zorgen. En over mij trouwens ook niet.”

“Gelukkig hadden we bij het verhuurbedrijf een goede verzekering afgesloten. Alles was dus goed geregeld, maar ik schaamde me kapot. De scooter hebben we de rest van de vakantie maar laten staan.”

In Grazia's Zomerboek blikken tien vrouwen terug op hun holiday from hell. Nu in de winkel of hier te bestellen.

Bron: Grazia’s Zomerboek (Reneé Brouwer) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws