Horrorvakantie voor Chantal Janzen: ‘Vunzige villa’

Oh my...

Lees ook

Ook de celebs zijn toe aan hun nodige zomervakantie en trekken daarom massaal richting de zon. Chantal Janzen en haar gezin zijn vertrokken naar het heerlijke Toscane, maar hun verblijf zorgt voor meer stress dan ze willen. Op Instagram Stories deelt ze schokkende video’s van het vieze huis waar ze slapen. Oh no...

Stoffig

Chantal is op zoek naar horrorverhalen over vakanties voor haar tijdschrift &C, maar laat zien dat ze zelf ook zo’n nare ervaring heeft opgedaan. In haar Stories deelt ze een aantal foto’s en video’s van stoffige vloeren, vieze nachtkastjes en ranzige bedden. “En zo was iedere kamer, iedere hoek, plank, tafel, bed en apparatuur”, schrijft ze. Gross!

Feestje

Gelukkig zou Chantal, Chantal niet zijn als ze er geen grappen over kan maken. Bij een foto van een verzameling stof en een ballon onder het nachtkastje van haar zoon James schrijft ze: “Ach ja, je moet maar denken: de vorige huurders hebben wél een feestje gehad.” Helaas komt zoontje Bobby er ook niet onderuit. Ook hij heeft een vieze kamer. “En ’t bed van onze kleuter was nog viezer dan vies.” Zo vies, dat Chantal eerst zelf nog heeft schoongemaakt.

Gore verhalen

Gedeelde smart is halve smart, zo blijkt maar weer, want haar volgers voelen zich geïnspireerd om hun horrorverhalen met de presentatrice te delen. “Er zijn ergere ervaringen, zo te lezen in m’n dm. Want wat een gore verhalen van jullie zeg”, schrijft ze. We willen niet weten hoe een nóg viezer vakantieverblijf eruit ziet…

Jeu de boule

Chantal heeft desondanks wel de ultieme vakantiesport gevonden, misschien wel juist door hun vieze verblijf. “Maar, eerlijk is eerlijk, door het wachten buiten omdat je niet hier binnen wilde zitten, was ik er nooit achter gekomen dat ik dus heel goed kan jeu de boulen. Altijd iets goeds in iets stoms vinden, menskes!” Zo is het!

Bron: Instagram @chantaljanzen.official, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook