Love Islands Jules over gevoelens voor Amandine: ‘Ik ben verliefd’

De Islander heeft zelfs de vader en broer van Amandine al ontmoet!

Ze verlieten de villa apart van elkaar, maar tussen Love Islands Amandine en Jules lijkt nu tóch iets moois op te bloeien. Aan Grazia vertelt Jules er meer over.

Contact met Amandine

Love Island zit er nu al even op voor Jules en hij kijkt met een warm gevoel terug op zijn tijd op Gran Canaria. “Ik ben er superpositief over, echt over alles”, vertelt hij wanneer we hem spreken. “Ik kan het alleen maar aanraden, want ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine.” That’s right, hij en Amandine geven de liefde nog een kans!

Nadat Jules zijn tijd op Love Island erop zat, nam hij bij thuiskomst meteen contact op met de beauty en niet veel later zagen ze elkaar weer. “Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, vertelt hij. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Nog een kans

In eerdere interviews gaf Amandine al aan dat ze nog wel openstond voor een verzoening met Jules. Dat was dan ook een van de dingen die de twee bespraken toen ze elkaar weer zagen. “Ik heb toen een paar keer uitgesproken dat ik er echt aan wil werken, en dat ik nu – achteraf – weet wat ik voor haar voel.”

En die openheid van Jules leek te werken. De twee gaan het nog een kans geven. “We willen het graag tussen ons laten werken en daar zijn we nu mee bezig”, vertelt Jules. Al gaat het wel op een rustig tempo, want de Belg moet nog wel laten zien dat hij haar waard is. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Hoewel de twee elkaar vrijdag pas weer zagen, laten ze er geen gras over groeien. “We zijn al veel samen geweest”, lacht Jules. “Van vrijdag tot en met maandag. Ik heb ook haar vader en broer al ontmoet, al vond ik het ook wel een beetje stressvol om haar vader te ontmoeten. Hij waakt wel over haar, ze is natuurlijk zijn enige dochter. Maar het ging heel goed!”

Gevoelens

Jules is ontzettend blij dat hij en Amandine weer contact hebben, want zij brengt zijn hoofd al behoorlijk op hol. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar”, bekent hij. “Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben! Daarom wil ik het ook zo graag laten werken tussen ons, dus het is aan mij om me nu te bewijzen.”

Wat de verliefde Jules dan zo leuk vindt aan Amandine? “Haar humor! Ook heeft Amandine een bepaalde directheid. Ze kan me echt terugfluiten. Ik heb weleens gehoord dat ik over mensen heen kan lopen, dus dat heb ik ook nodig.”

De twee zijn dus nog niet official, maar het lijkt erop dat er wel iets heel moois opbloeit. We gaan zien wat de toekomst brengt!

Beeld: RTL, Videoland 

Laatste nieuws