Love Islands Amandine over Jules: ‘De deur staat een klein beetje open’

'Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben.'

Een van de meest spraakmakende deelnemers van Love Island was dit seizoen de knappe Amandine. Langzaam maar zeker kroop ze uit haar schulp en had ze een geweldige connectie met de gevoelige Jules. Tot Casa Amor, toen hij als een blok voor Lisa viel. Na de herkoppeling besloot Amandine de eer aan zichzelf te houden en de villa te verlaten. Maarre, zou ze Jules nog een kans geven nu hij zo’n spijt heeft van zijn keuze?

Verdrietig

Bij de Aftertalk van RUMAGTV geeft ze daar antwoord op. Ze vertelt dat er een moment was toen ze op die fiets zaten en vragen moesten beantwoorden, dat Amandine de vraag kreeg of ze Jules nog een kans zou geven in de villa. Toen gebruikte ze direct de toeter om ‘nee’ aan te geven. “Ik heb direct gezegd: ‘Ik ben geen tweede kans hier.'” Jules hoofd betrok toen gelijk. “Ik dacht, je hoeft niet verdrietig te zijn, want je hebt Lisa gekozen.”

Opbouwen

Amandine geeft aan dat ze daarom ook vertrok uit de villa. “Je bent al drie weken samen iets aan het opbouwen en als je voor een ander kiest… Ik ga niet wachten tot je dan eventueel misschien terug naar mij zou komen.” En dus vertrok ze even later, waarop Jules gebroken achterbleef.

Spijt

“Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben.” Zou ze Jules dan nog een kans geven als ze allebei thuis zijn? “Ik heb altijd gezegd, nee, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen”, bekent ze.

Omstandigheden

Presentator Fawry stelt Amandine voor een dilemma: “Als ze je nu zouden aanbieden dat je terug zou mogen gaan naar de villa voor Jules, zou je dat dan doen?” Daar twijfelt Amandine over. “Misschien werkt het ook niet meer in die omstandigheden daar. Misschien moet je elkaar in real life elkaar leren kennen, als hij terug is.” De blondine geeft aan dat het wel raar gaat zijn als ze elkaar weer in het echt zullen zien.

Bron: RUMAGTV | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws