Love Islands Amandine hint op verzoening met Jules

Oeh la la!

Lees ook

Love Island is helaas alweer afgelopen en dat betekent dat we mega benieuwd zijn naar hoe het met de koppels gaat. Want bloeit er misschien toch nog iets op tussen deelnemers die voor de finale al naar huis zijn gegaan?

Casa Amor

Een van de meest populaire deelnemers van dit seizoen was Amandine. De blondine bouwde iets op met Jules, maar toen hij uit Casa Amor met Lisa terugkwam besloot Amandine om vrijwillig te vertrekken. Al gauw kwam Jules erachter dat Lisa toch niet helemaal was wat hij zocht en dat hij Amandine eigenlijk wel miste.

Veel fans hoopten dan ook op een eventuele verzoening tussen Amandine en Jules, maar eerst leek Amandine daar nogal stellig in. Tot afgelopen weekend, want de blondine plaatste plotseling een TikTok samen met de Islander! Enne, fans reageerden mega enthousiast. “Dit is wat we willen zien!”, klinkt het in de comments.

@bonehill.amandine 🙈🙈🙈 #foryou #foryoupage #loveisland ♬ im focused – yasa

Verzoening

Op de TikTok zien we hoe de twee de grootste lol hebben samen. En, naast de TikTok was Jules ook – lachend – te zien in een livevideo op Instagram van Amandine. Betekent dit dat er toch nog iets opbloeit tussen de Islanders?

Amandine heeft in ieder geval laten weten dat de deur op een kier staat voor Jules en dat ze hem wel een tweede kans wil geven. “Ik heb altijd gezegd, nee, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen”, bekent ze. Oeh!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook