Love Islands Joan reageert op finaleplaats ex Mert: ‘Ik vind het leuk voor hem’

Joan vindt het fijn om te zien dat haar ex zich weer openstelt voor de liefde.

Vanavond is het zover en zien we welk koppel Love Island 2022 wint. Voor Islander Mert is het de tweede keer dat hij in de finale staat. In 2020 won hij ‘m zelfs met (inmiddels ex) vriendin Joan. Op Instagram laat de beauty nu weten wat ze ervan vindt dat haar ex opnieuw meedoet aan het liefdesprogramma.

Openstellen voor de liefde

Tijdens een Q&A op Instagram maakt Joan er eerst nog een grapje over wanneer een volger vraagt hoe ze het vindt om Mert weer in de villa te zien. “Doet hij mee?”, lacht ze. Om vervolgens serieus in te gaan op de vraag. “Nee geintje, zou liegen als ik zeg dat ik het niet kijk.”

En over de deelname van haar ex heeft ze eigenlijk alleen maar goede dingen te zeggen. “Ik vind het leuk voor hem dat hij zich weer opnieuw openstelt om weer een nieuwe liefde te vinden!”

Relatie

In 2020 wonnen Joan en Mert Love Island en hadden ze een relatie van een jaar. De twee gingen uit elkaar omdat ze toch te verschillend waren, iets wat voor Joan nu nog duidelijker is geworden. “Nu kijk ik het programma natuurlijk op een afstandje in plaats van dat ik zelf in een bubbel zit… Ik zie nu ook heel duidelijk dat wij heel anders zijn en waarom het niet in de buitenwereld heeft gewerkt.”

Deelname Imen

Mert is overigens niet de enige oud Islander die opnieuw meedoet aan het programma. Door Casa Amor maakten vele andere oud-deelnemers een rentree in de villa, waaronder Imen. De beauty deed mee aan hetzelfde seizoen als Joan en Mert, maar kwam bedrogen uit toen haar koppelpartner in Nederland een liefje bleek te hebben.

Dat ook Imen de finale heeft behaald, vindt Joan fantastisch. “Echt zo leuk!!!”, schrijft ze. “Ze verdient het, en ik hoop voor haar dat het buiten de villa gaat werken en (dat ze) eindelijk kinderen kan maken, wat ze zo graag wil.”

Bron: Instagram Joan Pronk | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws