Bridgertons Regé-Jean Page vindt het niet erg als andere acteur wordt gecast voor zijn rol

Wordt Alfie uit Emily in Paris de nieuwe Duke?

Lees ook

We hebben allemaal weg lopen zwijmelen bij Regé-Jean Page in het eerste seizoen van de serie Bridgerton. Helaas kwam het personage Simon Basset niet terug in het tweede seizoen en konden we Regé-Jean dus niet nog een keer bewonderen. De acteur hint nu dat de Duke misschien wel terugkeert in het derde seizoen, maar dat de productie wellicht iemand anders gaat casten voor de rol.

Verhaal

Het stomende liefdesverhaal tussen Simon en Daphne in het eerste seizoen van Bridgerton zorgde ervoor dat veel mensen het behoorlijk warm kregen. De rol van Simon was de grote doorbraak voor René-Jean. Velen waren dan ook behoorlijk sad dat hij niet in het tweede seizoen van de serie verscheen.

Exit

Vorig jaar april vertelde René-Jean aan Variety over zijn afscheid van Bridgerton. Hij zei toen dat zijn rol altijd alleen maar voor één seizoen bedoeld was. “Ik kom in het verhaal, draag mijn deel bij en dan gaat de familie Bridgerton zelf verder met hun verhaal.” Ook zonder een tweede seizoen was al bekend hoe het tussen Simon en Daphne zou eindigen, aangezien dat in de boeken van Julie Quinn wordt beschreven. ”Het publiek weet dat het verhaal afgerond is. Je kan ze in een emotionele achtbaan gooien omdat ze weten dat het uiteindelijk goed zal komen en dat we gaan trouwen en een baby krijgen”, aldus René-Jean.

Toch werd er onlangs gespeculeerd dat The Duke in het derde seizoen misschien terugkeert. Het derde seizoen van Bridgerton focust op de romance tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Vorig jaar hintte René-Jean tijdens een interview met GQ al voorzichtig op een terugkeer in de Netflix-serie. “Je weet dat ik het je niet kon vertellen! Maar is er niet iets geweldigs aan verrast te worden door iets wat je niet vermoedde?”, zei hij toen.

Andere acteur

Maarre, nu zegt de acteur tegen Variety dat hij het ook niet erg zou vinden als de productie iemand anders vindt voor zijn rol. “Ze zijn vrij om te doen wat ze willen. Shonda Rhimes en ik hadden een geweldig gesprek aan het einde van seizoen 1. We zijn blij met hoe we het personage hebben gebracht.”

Mochten de makers van de serie hier echt over nadenken, dan wordt er aan de volgende namen gedacht: Lucien Laviscount, Alfred Enoch, Nick Sagar of Adis Hodge. Laviscount kun je kennen door zijn rol in Emily in Paris als Alfie. Sagar speelde Kevin in The Princess Switch. Oeh!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook