O my: keert Regé-Jean Page terug in Bridgerton seizoen 3?

Er schijnt druk over onderhandeld te worden, dus wie weet...

Fans van Bridgerton: opgelet! We hebben allemaal weg lopen zwijmelen bij Regé-Jean Page in het eerste seizoen van de serie. Helaas kwam het personage Simon Basset niet terug in het tweede seizoen en konden we Regé-Jean dus niet nog een keer bewonderen. Of toch wel? Het lijkt er namelijk op dat hij er in het derde seizoen wél weer bij zal zijn.

Onderhandelingen

Het stomende liefdesverhaal tussen Simon en Daphne in het eerste seizoen van Bridgerton zorgde ervoor dat veel mensen het behoorlijk warm kregen. De rol van Simon was de grote doorbraak voor René-Jean. Velen waren dan ook behoorlijk sad dat hij niet in het tweede seizoen van de serie verscheen. Toch zijn er volgens The Sun nu onderhandelingen gaande tussen René-Jean en de producenten van de serie. Zou hij dan toch een comeback maken?

Duidelijk einde

Vorig jaar april vertelde René-Jean aan Variety over zijn afscheid van Bridgerton. Hij zei toen dat zijn rol altijd alleen maar voor één seizoen bedoeld was.“Ik kom in het verhaal, draag mijn deel bij en dan gaat de familie Bridgerton zelf verder met hun verhaal.” Ook zonder een tweede seizoen was al bekend hoe het tussen Simon en Daphne zou eindigen, aangezien dat in de boeken van Julie Quinn wordt beschreven.”Het publiek weet dat het verhaal afgerond is. Je kan ze in een emotionele achtbaan gooien omdat ze weten dat het uiteindelijk goed zal komen en dat we gaan trouwen en een baby krijgen”, aldus René-Jean.

In het tweede seizoen van Bridgerton staan bovendien twee nieuwe hoofdpersonen centraal: Anthony en Kate. Dit kwam René-Jean goed uit, omdat hij zich na zijn debuut in de serie op andere projecten wilde focussen. Het heeft hem de ruimte gegeven om een rol in de thriller The Grey Man aan te nemen. Ook gaan er al een tijdje geruchten dat hij de nieuwe James Bond zal worden, maar dat is nog niet bevestigd.

Eerdere hint

Het derde seizoen van Bridgerton focust op de romance tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Vorig jaar hintte René-Jean tijdens een interview met GQ al voorzichtig op een terugkeer in de Netflix-serie. “Je weet dat ik het je niet kon vertellen! Maar is er niet iets geweldigs aan verrast te worden door iets wat je niet vermoedde?”, zei hij toen. Zou het dan toch? Wij houden hoop!

Bron: HLN, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws