Zien: de eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 ínclusief oude bekenden

Betekent dit dat Kate en Anthony terugkeren?!

De opnames van het derde seizoen van Bridgerton zijn in volle gang en wij kunnen niet wachten om de serie weer te gaan bingen. Hoewel we al weten dat het nieuwe seizoen over Penelope Featherington en Colin Bridgerton zal gaan, zien we op de eerste beelden ook twee oude bekenden terugkeren!

Kate en Anthony

Op social media circuleren namelijk foto’s van niemand minder dan Simone Ashley en Jonathan Bailey als Kate en Anthony op de set van de serie. In het tweede seizoen zagen we de twee als een blok voor elkaar vallen. Betekent dit dat we meer van hun romance gaan zien in het volgende seizoen? Fingers crossed.

Penelope en Colin

Van wiens romance we in ieder geval meer gaan zien is die van Penelope. Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar, in het vorige seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. Oh my

Verhaallijn

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Ooh la la!

Een bijkomende complicatie voor Penelope is haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar alter ego Lady Whistledown geheim te houden.

Nieuwe acteurs

Dat klinkt weer helemaal fantastisch! Naast dit prachtige liefdeverhaal, kunnen we ook nog drie nieuwe personages verwachten. Daniel Francis speelt Marcus AndersonSam Phillips – je kunt hem herkennen van The Crown – speelt Lord DeblingJames Phoon speelt Harry Dankworth. Dat wordt weer volledig wegzwijmelen…

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Twitter, Bridgerton

Laatste nieuws