Babynieuws! Khloé Kardashian verwelkomt tweede kindje

It's a boy!

Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn de trotse ouders geworden van een tweede kindje. Dat heeft een woordvoerder van de realityster bevestigd aan verschillende Amerikaanse media. Inmiddels weten we ook het geslacht en it’s a… boy! Het jongetje is ter wereld gekomen via een draagmoeder.

Gezinsuitbreiding

Khloé Kardashian bevestigde vorige maand dat er gezinsuitbreiding op komst was. “We kunnen bevestigen dat True een broertje of zusje krijgt dat in november is verwekt”, liet haar woordvoerder toen weten aan CNN. “Khloé is onwijs dankbaar dat een geweldige draagmoeder haar hiermee zegent.”

Het kindje is nog verwekt voordat het stel in december uit elkaar ging. Khloé beëindigde de relatie toen ze erachter kwam dat Tristan ook bij een andere vrouw een kind had verwekt.

Dochtertje

Khloé en Tristan hebben al een kindje samen. In 2018 werden ze voor het eerst ouders van dochtertje True. In die tijd liep hun relatie ook al niet op rolletjes. Rond de geboorte van True werd Khloé namelijk ook geconfronteerd met het overspel van haar ex. Toen gingen er foto’s rond van de basketballer met andere vrouwen. Nu is hun gezinnetje dus een kleine man – waarvan de naam nog onbekend is – rijker. Gefeliciteerd!

Weer een koppel?

Dat het stel samen een tweede kindje heeft gekregen, wil echter niet zeggen dat ze weer samen zijn. Daarvoor moeten we namelijk even terug naar december – een maand nadat baby number two is verwekt. Na een jarenlange knipperlichtrelatie gaf Khloé Tristan de zoveelste kans. Enne, je raadt het al: die wist hij opnieuw te verpesten. Op zijn dertigste verjaardag ging de NBA-speler vreemd met een andere vrouw én tot overmaat van ramp raakte zij zwanger.

Het nieuws dat de realityster en Tristan opnieuw een kindje verwachten was dan ook bijzonder shocking. Van een liefdeshereniging is echter absoluut geen sprake, zo vertelt een insider aan E! News. “Khloé en Tristan zijn niet samen en hebben sinds december niet gesproken, behalve over het co-ouderschap. De baby werd verwekt via een draagmoeder voordat Khloé er in december achterkwam dat Tristan een baby met iemand anders verwachtte.” Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws