All natural: Khloé Kardashian showt haar echte haren zonder extensions

Wij wisten niet dat de Kardashian-sis zoveel krullen heeft.

Lees ook

Dat Khloé Kardashian het een en ander aan zichzelf heeft laten doen is geen geheim. Over cosmetische ingrepen praat de realityster niet graag, maar over haar extensions durft Khloé wel openlijk te spreken. Op Instagram deelt de beauty een foto van haar echte krullen en wij zijn fan.

Natural hair

Dat de Kardashians uren in de make-up zitten, iedere maand een andere coupe rocken en hun nagels absoluut niet zelf lakken, hoeven we je obviously niet uit te leggen. De zussen zien er altijd tot in de puntjes verzorgd uit en dit komt mede door wat hulpmiddeltjes.

Zo gaat Khloé altijd met een lange, steile coupe door het leven, terwijl de realityster eigenlijk krullen heeft. Hier komen dus dagelijks wat extensions aan te pas, die Khloé onlangs speciaal voor Instagram een keer niet besloot te dragen.

Bos met krullen

“I rarely wear my natural hair texture”, begon Khloé onlangs op Instagram. De realityster vertelt vervolgens dat ze haar natuurlijke coupe “kinda cute” vindt en dit hierom op Instagram besloot te delen.

De Kardashian-zus vraagt haar volgers om geen lelijke opmerkingen te maken over haar natuurlijke krullen, aangezien ze er juist plotseling erg blij mee is. Nou Khloé, wij zouden willen dat dit onze natuurlijke coupe was. Wij zijn fan!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook