Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Casa Amor is terug en zorgt nú al voor sensatie

Presentator Viktor loog niet toen hij zei dat er dit jaar een spannende twist in Casa Amor zou komen.

Gisteren maakten Love Island-presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst al bekend dat Casa Amor ook dít seizoen weer terugkeert. Viktor verklapte toen al dat er dit jaar echter een speciale twist zou zijn in de extra villa. Enne, hij was zéker niet aan het liegen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Love Island. 

Plottwist

Waar de Islanders net afscheid hebben moeten nemen van twee koppels, wordt de villa héél snel weer gevuld. Yes, Casa Amor is terug! De mannen vertrekken voor een mini-vacay naar de extra villa, terwijl de vrouwen in de vertrouwde Love Island-villa achterblijven. Zowel de mannen als de vrouwen worden daar opgewacht door nieuwe, knappe vrijgezellen.

Maar Love Island zou Love Island niet zijn, als er niet een enorme plottwist zou zijn. Dit keer hebben de makers zichzelf overtroffen, want Casa Amor verloopt - zoals Viktor al zei - nét een tikkeltje anders. De nieuwe bombshells zijn namelijk stuk voor stuk bekende gezichten uit de vorige seizoenen van Love Island.

We hoeven ze vast niet meer uitgebreid voor te stellen, maar deze tien 'All Stars' keren terug naar de villa om opnieuw hun kans op ware liefde te wagen. Ooh la la!

Imen Dirie

Imen (27) heeft waarschijnlijk geen introductie nodig. We kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren hoe Remco vlak voor de finale van het tweede Belgisch/Nederlandse seizoen bij de vuurkorf vertelde dat hij al een liefje thuis had zitten. Inmiddels is de flawless beauty een stukje ouder en wijzer en heeft ze geen tijd meer over voor heren die niet voor de volle honderd procent voor haar gaan. Imen heeft losse heupjes, is dol op cocktails en is probably de meest fotogenieke persoon ooit. Ditmaal hoopt ze op Love Island écht de ware te vinden.

Josephine-Charlotte Lecluyse

Ook Josephine-Charlotte (22) kennen we uit het tweede Nederlandse/Vlaamse seizoen. De beauty met haar prachtige rode lokken werd toen naar huis gestuurd met haar koppelpartner Kai. Helaas is het thuis niets geworden tussen de twee, dus besluit JC nu opnieuw een gokje te wagen op Love Island.

Lisa Moerman

Ook Lisa (27) uit het tweede Nederlandse/Vlaamse seizoen van Love Island doet opnieuw een poging de liefde van haar leven te vinden in de villa. Het Vlaamse Playboy-model werd destijds naar huis gestuurd samen met haar koppelpartner Yoram, maar al snel werd duidelijk dat er geen romantische spark was tussen hen. Of ze dit keer meer geluk heeft in de liefde? Time will tell...

Lio Verborgh

Nog een bekend gezicht uit het tweede seizoen van de Nederlands/Vlaamse Love Island: de 23-jarige Lio uit België. Zij was echter niet een van de originals, maar kwam destijds als bombshell Casa Amor binnen en richtte haar pijlen toen gelijk op Mert. Die koos toen echter voor Joan (met wie hij Love Island uiteindelijk wist te winnen), waardoor Lio huiswaarts keerde. Twee keer is scheepsrecht moet Lio gedacht hebben, want de knappe blondine komt dit seizoen opnieuw als bombshell binnengewandeld. De beauty valt op lieve, grappige, loyale mannen met bruin haar en bruine ogen en gaat dit keer echt alles-op-alles zetten om de liefde te vinden.

Raphaëlla Deuringer

Voor wie Love Island een echte rollercoaster was, was Raphaëlla (23). Ze viel als een blok voor de knappe Mattheüs, maar helaas was de romance niet van lange duur. Toen hij werd weggekaapt door bombshell Jaimy, hield Raffie de eer aan zichzelf en verliet ze de villa met een gebroken hart. Na haar deelname vond ze de liefde bij profvoetballer Dante Vanzeir, maar intussen is de knappe brunette weer single and ready to mingle.

Mac McAdam

De knappe Mac (29) wist het de vorige keer samen met zijn koppelpartner Cheyenne ver te schoppen in Love Island. Het stel werd namelijk vlak voor de finale naar huis gestuurd. Hoewel de twee het érg goed met elkaar konden vinden, strandde hun romance kort na de finale van het Nederlandse seizoen. De voormalig Mr. Universe is inmiddels wel klaar met het vrijgezelle leven en is op zoek naar l'amour. Zijn de nieuwe dames bestand tegen zijn charmes en zijn Mac-attack?

Cas Hooijer

Het feestje kan beginnen, want party animal Cas is hier! Enne, hij komt niet alleen. Romantiek wist Cas in het eerste Vlaams/Nederlandse seizoen van Love Island niet te vinden, maar van liefde was absoluut sprake. Bij thuiskomst besloot hij namelijk samen te wonen met mede-Islander Noah. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk (ze vormen zelfs samen een succesvol dj-duo genaamd CASÁNOAH) en dus hebben ze besloten om sámen Casa Amor op stelten te zetten. Maarre, hoe moet dat nou als ze wél een knappe dame vinden?

Noah Berry

We verklapten het al: ook Noah (25) gaat nog een poging doen om de ware liefde te vinden. Naast zijn muziekcarrière met Cas is Noah ook nog eens eigenaar van zijn eigen Creative en Influencer Agencies 'Dudes from the Dam' en 'Dolls from the Dam'. Toch denkt deze bezige bij dat hij ook nog wel wat tijd vrij kan maken voor een special lady. Of hij dit keer naar huis gaat met de liefde van zijn leven? We will see.

Martin Foru

Profbokser en model Martin (25) wist zich tijdens het eerste Vlaams/Nederlandse seizoen van Love Island al naar de finale te knokken. Samen met zijn koppelpartner Sebastiana werd hij uiteindelijk tweede, maar de twee gingen met opgeheven hoofd én een leuke romance naar huis. Toch bleek het al snel niet te werken tussen Martin en Sebastiana en zetten ze een punt achter hun fling. Hoewel Martin aka Tutu, The Example tegenwoordig in Londen woont, richt hij toch zijn pijlen liever op een Nederlandse of Vlaamse dame.

Mert Okatan

Last, but definitely not least keert Mert (22) terug naar zijn oude, vertrouwde Love Island-villa. In het tweede Nederlands/Vlaamse-seizoen ging hij er met twee hoofdprijzen vandoor: de geldprijs én Joan. Het favoriete koppel van het publiek hield het lang vol, maar zetten na ruim een jaar helaas een punt achter hun relatie. De personal trainer is inmiddels weer klaar voor de liefde en hoopt in Love Island opnieuw vlinders in zijn buik te krijgen.

Ultieme relatietest

Eén ding is zeker: deze oudgedienden gaan voor flink wat opschudding zorgen in de Love Island-villa. Laat Mert zijn ogen wellicht vallen op Sunita of ? En met wie wil Martin wel de boksring instappen? Wij zijn héél benieuwd!

Bron en beeld: Videoland, Love Island