Berichtje! Ook dit seizoen keert Casa Amor terug in Love Island

'Dit jaar zal het niet zo zijn als andere jaren', verklapt Viktor.

Exciting nieuws voor Love Island-kijkers! Net als de afgelopen twee seizoenen kunnen we ook dit jaar weer rekenen op een extra Casa Amor-villaGaan de steady koppels deze plottwist overleven? Time will tell…

Plottwist

Kijkers van de Amerikaanse of Engelse variant van Love Island weten het als geen ander: Casa Amor zorgt iedere keer weer voor onverwachtse situaties. De mannen ontvangen bij een aankondiging van Casa Amor een berichtje met de oproep zo snel – en sneaky – mogelijk de ‘gewone’ villa te verlaten. Afscheid nemen van je koppelpartner zit er in zo’n geval absoluut niet in.

Eenmaal aangekomen in de nieuwe Casa Amor-villa worden de Islanders verrast door vijf nieuwe vrouwen. De vrouwen die achterblijven in de Love Island-villa worden ook verrast door vijf nieuwe mannen. In totaal duurt het verblijf op Casa Amor maar een aantal nachten, maar deze korte periode is lang genoeg om voor opschudding tussen de Islanders te zorgen.

Vanaf morgen

Waar de Islanders net afscheid hebben moeten nemen van twee koppels, wordt de villa héél snel weer gevuld. Holly en Viktor verklappen namelijk dat de mannen morgen al op mini-vacay gaan naar Casa Amor. “Terwijl de vrouwen in spanning achterblijven in de villa, zullen de mannen in deze prachtige villa”, vertelt Holly vanuit het paradijselijke stulpje. “Hier zullen de koppels pas echt ontdekken of hun liefde wel zo groot is als het lijkt”, aldus Viktor. “En ik kan je verklappen, Holly, dit jaar zal het niet zo zijn als andere jaren.” Drama incoming… 

Onverwachte wendingen

Dat de extra villa voor flink wat onverwachte wendingen kan zorgen, blijkt wel uit de vorige seizoenen van Love Island. Zo zagen we vorig jaar hoe Sarah alleen overbleef nadat Jim voor de knappe Raina koos en zagen we een seizoen eerder dat Islander Fabiën na haar vertrek uit Love Island opnieuw haar intrede in de extra villa maakte. Of we dit jaar ook een oud-Islander terug gaan zien in Casa Amor of de main villa (Mehti, Sayed of Tene, maybe?)? Je ziet ’t morgen vanaf 20:00 uur bij Videoland.

Bron en beeld: Love Island

Laatste nieuws