Déze actrice gaat Nola Sanders spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden

Nola is inmiddels een echte tiener.

In de derde aflevering van GTST De Podcast praten Marly van der Velden en Noa Zwan openhartig over hoe het is om op te groeien op de set. Ook delen de actrices groot nieuws wat betreft Marly’s soapdochter Nola Sanders. Er komt namelijk een vaste actrice die Nola gaat spelen.

Nola Sanders

Na de zomer zal Nola Sanders, de dochter van Mike Brandt (Louis Talpe) en Nina Sanders (Marly van der Velden), een steeds grotere rol gaan spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden. In GTST De Podcast verklappen Marly en Noa namelijk dat het jonge talent Noa Jacobus de rol van Nola op zich zal nemen.

Noa Jacobus
Noa Jacobus gaat de rol van Nola Sanders spelen | Beeld: EndemolShine Nederland

Je zal misschien denken: ‘Huh, Nola is toch nog veel jonger?’ True, eigenlijk zou Nola in de serie zo’n negen jaar oud zijn. Maarre, de tijd in Meerdijk gaat duidelijk nét even iets sneller, want de dochter van Mike en Nina is inmiddels een echte teenager. En dat is heel fijn voor de rest van de cast, want dat betekent ook dat de actrice vaker op de set mag staan. “Ze (Noa, red.) mag gewoon lekker altijd komen en een grote verhaallijn spelen, dat is ook echt wel fijn”, vertelt Marly in de podcast.

Eerste opnames

Noa heeft in ieder geval een vliegende start gemaakt, zo laat Marly weten. “Ze is al begonnen en ik ben helemaal enthousiast. Ze is echt superlief en leuk”, vertelt ze over haar nieuwe soapdochter. Ook Noa zelf is helemaal excited om de rol van Nola te gaan vertolken in het nieuwe seizoen van GTST. “Ik heb er onwijs veel zin in en heb het nu al enorm naar mijn zin”, laat ze weten in een spraakmemo. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL, RTL Boulevard | Beeld: GTST, EndemolShine Nederland

Laatste nieuws