Goed zomernieuws voor fans van GTST

Het wordt dus toch geen volledig soaploze zomer.

Normaal gesproken is de zomer voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden een beetje een sad time vanwege de zomerstop. Ook deze zomer is dat zo: de laatste aflevering van het 32e (!) seizoen wordt op 7 juli uitgezonden. Toch is het niet de hele zomer stil…

Naast een soap ook een podcast

Vorig jaar werd GTST de podcast gestart, wat als experiment bedoeld was. Elke week gingen één van de acteurs en een crewlid met elkaar in gesprek over de behind the scenes van de soap. Ook konden we luisteren naar allerlei herinneringen van de crew, werd er wekelijks een kleedkamergeheim gedeeld en was er backstage juice. In de laatste aflevering gingen actrice Noa Zwan en haar moeder Tamara Brinkman met elkaar om de tafel.

Tweede seizoen

The good news is: het blijft niet bij één seizoen. Vanaf 8 juli, een dag na de zomercliffhanger, is het tweede seizoen van GTST de podcast te luisteren. Onder anderen Cas Jansen, Noa Zwan en Noel van Kleef hebben op Instagram aangekondigd dat er een nieuw seizoen aankomt.

Het is nog niet duidelijk of het tweede seizoen van de podcast qua inhoud hetzelfde zal zijn als het eerste. Wel weten we dat er deze keer extra aandacht wordt besteed aan spoilers over het komende seizoen van GTST. Ook is de kans groot dat de zomercliffhanger uitgebreid aan bod zal komen. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws