Soundos showt prachtige babybuik: ‘Ik lijk op een sinaasappel’

Looking good!

Lees ook

Summer is here en daar geniet Soundos met volle teugen van. Op Instagram deelt de actrice een vrolijk kiekje in een zomerse outfit, waarin haar baby belly goed te zien is.

Net een sinaasappel

Soundos trotseerde afgelopen zondag de zomerse temperaturen in een prachtige oranje jurk. Hoewel haar outfit on point is, hebben wij toch vooral oog voor één ding: haar prachtige babybuik. Al heeft Soundos daar zelf een andere benaming voor: “Ik heb een bal ingeslikt en lijk nu op een sinaasappel 🍊. Oranje boven!!!!” schrijft ze bij het kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Eigen zwangerschapslijn?

In de comments schrijft Soundos dat traditionele zwangerschapskleding niets voor haar is. “Zwangerschapskleding vind ik vaak degelijk en saai, dus ik probeer er wel de Soundos-twist aan te geven. Hopelijk hou ik dat lang vol want heb een hekel aan degelijk 😂”, vertelt ze.

Enne, daar zien haar volgers een goede kans voor de comédienne en actrice. Is een eigen zwangerschapslijn niet iets voor haar? “Ja joh! Naast nog een kind begin ik een nieuwe carrière als designer. Kan makkelijk naast de honderd dingen die ik al doe 😂😂😂” grapt ze. Helaas!

Bron: Instagram @soundos_el_ahmadi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook