Temptations Whitney doet boekje open over contact met Iris

Hoe gaat het nu tussen Whitney en Iris?

De relatie van Temptations Whitney en Iris kent flink wat ups and downs. Hoewel ze na het programma niet meer samen zijn, bleven ze vriendschappelijk contact houden. Tot er berichtjes opdoken tussen Whitney en een ander meisje… Aan Grazia vertelt Whitney openhartig over die berichten en hoe het nu tussen hem en Iris zit.

Uit elkaar

Na Temptation Island: Love or Leave leek het weer even goed te gaan tussen Whitney en Iris, maar helaas was dit niet van lange duur. Zo kwam Iris erachter dat hij achter haar rug om contact had gezocht met Sabine, met wie hij in het programma op dreamdate is geweest. Zo stuurde Whitney haar berichten als: ‘Er staat hier een kerstboon, het enige wat ontbreekt ben jij met een strik eromheen eronder.’ Deze berichtjes schoten bij Iris in het verkeerde keelgat en ze besloot voor eens en altijd een punt te zetten achter hun relatie.

Berichtjes gestuurd

Hoewel Whitney en Iris ondanks de relatiebreuk nog steeds vrienden bleven, is die vriendschap nu helaas ook verbroken. “Na het programma hadden we nog vriendschappelijk contact en alles leek de goede kant op te gaan. Helaas is de laatste paar dagen het contact verbroken”, vertelt Whitney als we hem spreken. De reden daarvoor is simpel: “Dat komt eigenlijk door een bericht op een juicechannel.” Daar doken onlangs screenshots op waaruit bleek dat Whitney met een ander meisje aan het praten was.

Dat de realityster met een ander meisje aan het praten was, ontkent hij niet. Toch steekt de vork iets anders in de steel, als we hem mogen geloven. “Die gesprekken zijn van 4,5 jaar geleden. Dit was aan het begin van onze relatie, precies dat moment dat ik er nog niet heel serieus in stond”, legt hij uit. “Het was ook niet eens een heel flirterig gesprek, het was heel kort.”

Contact verbroken

Helaas was het kwaad al geschied. “Iris’ vertrouwen was natuurlijk al niet te sterk, dus toen ze die berichtjes zag, dacht ze gelijk dat ik haar weer belazerd had”, vertelt Whitney. “Maar dat is helemaal niet zo. Ik heb misschien twee keer met dat meisje gepraat aan het begin van onze relatie, maar er zat niets achter.”

Ondanks alles hoopt Whitney dat het ooit goed gaat komen tussen hem en Iris. “Ik hoop op een vriendschap met Iris. Dat we dit over een tijdje achter ons kunnen laten en dat ze toch wel inziet dat het niet heel erg was”, aldus de realityster. “We geven elkaar nu gewoon de ruimte en laten elkaar met rust, ik denk dat dat voor nu het beste is. En dan zien we wel wat de toekomst gaat brengen.”

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws