Oeh: Temptation Islands Jari onthult relatie met déze Temptation-collega!

'Liefde op het eerste gezicht.'

In de laatste Temptation Island: Love or Leave-aflevering zagen we hoe Ivo en Maris hun relatie toch weer wisten op te bouwen na alle wrijving die er tijdens hun Temptation-uitdaging was ontstaan. Singles Esmé en Jari hadden zo het nakijken. Maar lang heeft Jari daar in elk geval niet over in de put gezeten. Hij onthult nu namelijk dat hij al sinds een week na de opnames een nieuwe liefde heeft!

At first sight

Even leek het erop dat Jari mogelijk wel met Maris mee naar huis zou gaan. Zo ver is het uiteindelijk niet gekomen. Maar nu deelt Jari een set zoet kiekjes met niemand minder dan zijn Temptation-collega Nena, en deelt hij groot nieuws: de twee hebben namelijk al even een relatie! Nena trok mee naar Temptation Island als keuze van Jan-Sietse, maar uiteindelijk wist zij hem niet te verleiden en verliet hij het eiland samen met Linde via de Swing of Love.

“Lieve allemaal, na een lange tijd leven in een ‘geheime’ relatie mogen we het nu eindelijk naar buiten brengen, een week na de opnames van Temptation leerde ik jou kennen. Was het liefde op het eerste gezicht? Ja dat was het zeker!” deelt Jari op Instagram.

Happy couple

“Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat wij een relatie hebben”, sluit de voormalig Temptation-single zijn bericht af. In de foto’s ziet het stel er in elk geval dolgelukkig uit. Aangezien de opnames van Temptation al even achter ons liggen, zal het stel ongetwijfeld blij zijn nu finally in het openbaar te kunnen daten.

Reacties

In de comments zijn ook volop andere ex-Temptation-deelnemers te vinden die hun liefde voor het prachtige stel delen. Zo reageert onder anderen Maris met “Cuteeee 😍” en ook singles Hans, Milton, en Fleur steunen de kersverse lovers.

Congrats, Jari en Nena!

Bron: Instagram @jarihellegers | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws