Cancel je plannen: De Ware Jacob is vanaf nu te zien op Videoland

Gaat het Jacob nu wel lukken om zijn B&B vol liefde te krijgen?

Lees ook

Mis jij Jacob ook een beetje in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde? Niet getreurd, want de B&B-eigenaar is terug op de buis. Zijn gloednieuwe realityprogramma De Ware Jacob is vanaf nu te streamen op Videoland. Wij weten wat wij vanavond gaan doen.

Liefdeszoektocht

De zoektocht naar de liefde verliep voor Jacob in B&B Vol Liefde niet bepaald soepeltjes. Het enige waarmee hij de vier deelnemende dames wist te imponeren, was zijn prachtige bed and breakfast in de Algarve in Portugal. De ladies waren verder absoluut niet onder de indruk van zijn surf-avonturen in het zwembad, zijn zelfgemaakte sapjes en uitbundige verhalen.

De Ware Jacob

Jacob wist weliswaar niet bepaald indruk te maken op zijn vier dames, maar viel duidelijk wel in de smaak bij de kijkers thuis. Wij zijn dan ook heel blij dat de spraakmakende B&B-eigenaar weer terug op de (digitale) buis is. Vanaf vandaag is zijn gloednieuwe realityserie De Ware Jacob wekelijks te zien op Videoland.

Eerder vertelde hij hier al over: “In De Ware Jacob kunnen jullie zien wie ik echt ben, hoe ik me voorbereid op het nieuwe seizoen, hoe ik veel dingen aan mijn huis aan het veranderen ben, en ook hoe mijn liefdesleven langzaam maar zeker beter is geworden dan toen, in B&B Vol Liefde.” Wij zijn héél benieuwd!

Bron en beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook