B&B Vol Liefde-Jacob weer gelukkig in de liefde én woont al samen

B&B Vol Liefde heeft toch nog goed uitgepakt voor Jacob!

Lees ook

Jacob wist tijdens B&B Vol Liefde niet de ware te vinden, maar na de opnames van het programma heeft zich alsnog een leuke dame voor de B&B-eigenaar gemeld. Sterker nog, de twee zijn nu een stel én wonen al samen!

Sprookje

De 54-jarige Carla had zich aangemeld voor B&B Vol Liefde, maar kwam niet door de castingronde heen. Na afloop besloot Carla het nog een keer te proberen en nam ze contact op met Jacob. “Ik heb nu alles wat ik kan wensen en dat is wederzijds.”, vertelt Jacob aan het AD. “Het is een sprookje.”

Geen klik

Ondanks dat Jacob zijn deelname aan het programma maar niets vond, heeft hij er nu toch een vriendin aan overgehouden. “Het was een marteling om dit uit te zitten”, vertelde hij over zijn deelname aan Weekend. Jacob had geen klik met de dames die voor hem langskwamen. “Ik kon niks leuks met ze doen, dat wilden ze niet. Ze zeiden: 'Wij hebben voor jou gekozen, omdat je een mooi huis hebt met luxe en dát is wat we dan ook willen.' Dus ik dacht gelijk: 'zij hebben nooit voor mij gekozen maar voor mijn huis.' Dat was natuurlijk een schok.”

Hij baalt er daarom van dat de productie niet voor andere dames had gekozen. “RTL heeft dames laten opdraven die niet mijn types waren, en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik door die vier twee weken lang in mijn eigen huis ben gepest.” Gelukkig is het allemaal goedgekomen voor Jacob!

Bron: AD, Shownieuws | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook