O my: Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma

Dit gaan wij sowieso kijken.

Lees ook

In B&B Vol Liefde wist Jacob de liefde helaas niet te vinden, maar hij geeft de hoop niet op. De excentrieke B&B-eigenaar komt daarom met zijn eigen realityserie op Videoland, waarin hij zijn zoektocht naar de ware liefde voortzet.

Liefdeszoektocht

De zoektocht naar de liefde verliep voor Jacob in B&B Vol Liefde niet bepaald soepeltjes. Het enige waarmee hij de vier deelnemende dames wist te imponeren, was zijn prachtige bed and breakfast in de Algarve in Portugal. De ladies waren verder absoluut niet onder de indruk van zijn surf-avonturen in het zwembad, zijn zelfgemaakte sapjes en uitbundige verhalen.

De Ware Jacob

Hoewel Jacob na zijn deelname een B&B Vol Liefde even gelukkig was in de liefde, kwam ook dat avontuur al snel weer ten einde. De B&B-eigenaar laat zich echter niet uit het veld slaan en geeft de hoop op ware liefde niet op. In zijn eigen serie De Ware Jacob kunnen we meegenieten van Jacobs zoektocht naar de liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

“In De Ware Jacob kunnen jullie zien wie ik echt ben, hoe ik me voorbereid op het nieuwe seizoen, hoe ik veel dingen aan mijn huis aan het veranderen ben, en ook hoe mijn liefdesleven langzaam maar zeker beter is geworden dan toen, in B&B Vol Liefde, vertelt Jacob in een video op Instagram.

Jacob kennende wordt dat weer genieten geblazen. De serie is vanaf vrijdag 15 juli wekelijks te zien op Videoland. Of het de B&B-eigenaar dit keer wel lukt om zijn bed and breakfast met liefde te vullen? Wij zijn ontzettend benieuwd!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook