Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Bachelor Thomas van der Vlugt

'Je was mijn grote voorbeeld.'

Hashtag Video Awards 2021 #VideoAwards

Het is geen makkelijke periode voor Thomas van der Vlugt. Onlangs werd duidelijk dat zijn relatie met De Bachelor-winnares Merel op de klippen is gelopen, en nu heeft hij opnieuw zwaar nieuws gekregen.

Herinneringen

De opa van Thomas is helaas overleden. Op Instagram maakt de presentator het verdrietige nieuws bekend. "Lieve opa, we gaan je heel erg missen", begint hij het bericht. Daarbij deelt Thomas een prachtige selfie van hem met zijn opa.

Gelukkig kan de voormalig bachelor terugkijken op een hoop mooie herinneringen. "We hebben samen genoten van de visjes die we samen op aten. En ondertussen vertelde we elkaar verhalen over alle dingen die we samen meegemaakt hadden", deelt hij.

Grote voorbeeld

Het overlijden van zijn opa is een groot verlies voor Thomas. "Je was mijn grote voorbeeld, mijn held en mijn maatje", gaat hij verder. "Elke keer leerde ik weer van jou. We gaan je missen, maar het is goed zo. 🤍"

Onder het bericht komen massaal steunbetuigingen binnen van bekende vrienden en fans. Onder meer presentatrice Quinty Trustfull, StukTV-collega Stefan Jurriens en Herman den Blijker steken hem een hart onder de riem. Heel veel sterkte, Thomas!

Relatie voorbij

Dit verdrietige nieuws komt bovenop de relatiebreuk die de presentator moet verwerken. Al een tijdje klonken er rumours dat Thomas en Merel niet meer samen zouden zijn. Helaas heeft de geruchtenmolen het bij het juiste eind gehad, want op Instagram liet Merel onlangs weten dat het over is tussen haar en Thomas. "Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen”, vertelde ze.

Ook Thomas reageerde via Instagram op de breuk. "We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen. Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt."

Bron: Instagram @thooootje | Beeld: Brunopress