De Bachelors Thomas reageert op relatiebreuk met Merel

'Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt', aldus Thomas.

Eerder vanochtend deelde De Bachelors Merel Beks in een emotioneel bericht dat het over is tussen haar en Thomas van der Vlugt. Via Instagram Stories reageert nu ook Thomas op de relatiebreuk.

Break-up

De geruchtenmolen draait al wekenlang overuren over de relatie tussen Thomas en Merel. Terwijl de twee nog exclusief aan het daten waren, zou Thomas het ook gezellig hebben gehad met andere dames. Eerder vandaag deelde juicekoningin Yvonne Coldeweijer daar zelfs bewijs van in de vorm van een filmpje. Hierop is te zien hoe de bachelor met een andere vrouw aan het zoenen is. Vlak daarna deelde Merel in een emotionele Instagram-post dat het over en uit is tussen haar en Thomas.

“Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen”, laat Merel vanochtend weten. “Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik schaam me diep. Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht. Ik ben enorm verdrietig en kan het allemaal niet geloven en ik heb tijd nodig.”

Moeilijk besluit

Inmiddels heeft ook Thomas himself gereageerd op de emotionele break-up. “Lieve Merel”, begint hij zijn verhaal op Instagram Stories. “Ik vind het heel rot dat het op deze manier heeft moeten verlopen (ook een note to myself…).” Vervolgens blikt hij terug op de mooie periode die zij samen hebben gehad. “We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen. Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Thomas

Twee weken geleden besloot Thomas zijn relatie met Merel te verbreken. “Na een super fijne tijd, goede gesprekken maar ook lastige momenten heb ik het besluit gemaakt er een punt achter te moeten zetten. Dit is nooit leuk…”

Samen vertellen

In eerste instantie zouden de twee het verdrietige nieuws samen vertellen, laat Thomas weten. “We wilden het nieuws samen naar buiten brengen op een door ons gekozen moment. Echter, gezien de huidige omstandigheden deel ik het op deze manier”, doelt hij op de opgedoken video en de emotionele Instagram-post van Merel.

Hier is Merel het niet mee eens, zo laat ze op haar beurt weten via Instagram Stories. Zo is er volgens haar nooit sprake geweest over het nieuws samen bekendmaken. “Voor mij was het nog vechten voor ons, hopen op goedkomst. Het was dan misschien voor jou klaar, maar voor mij niet”, laat ze weten. “Gisteravond zei Thomas dat alle roddels niet waar waren en dat we een moment moesten vinden om het bekend te maken. Ik zei toen dat ik nog hoop had, omdat we een break hadden. Ik had al die tijd en vanochtend nog hoop en ik kon niet geloven dat iemand zo snel opgaf. Ik voel me voor schut gezet.”

Tot slot laat Merel weten dat ze hoopt dat ook Thomas de rust krijgt om de breuk te verwerken. “Ik heb echt van Thomas gehouden en ik wil niet dat hij hier aan kapotgaat. Mensen doen domme dingen, en soms kwets je daar mensen mee”, deelt ze. “Ondanks dat het allemaal niet netjes is gegaan, geef hem ook rust. Hij is geen slecht persoon.”

Bron: Instagram @thooootje, @merelbeks | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws