Love or leave: zó gaat het nu tussen Temptations Whitney en Iris

Hebben de twee Temptation overleefd?

Lees ook

Waar het ene koppel Temptation Island: Love or Leave helemaal hotel de botel verlaat, heeft een ander stel nog flink wat uit te praten in het vliegtuig terug naar Nederland. Iris en Whitney hadden duidelijk nog wat te bespreken samen. In de nieuwe – en tevens laatste – aflevering wordt duidelijk of ze nog samen zijn of niet.

Vertrouwen

Iris en Whitney deden mee aan Temptation Island, omdat er vanuit Iris’ kant vertrouwen ontbrak. Ze hoopte daarom dat Whitney zichzelf zou bewijzen in de Temptation-villa. Echter, naarmate de dagen vorderden was het Iris zelf die een opvallende onthulling deed. In de periode dat het stel uit elkaar was (maar nog wel ‘intiem’ met elkaar waren), hadden Iris en Whitney de afspraak dat ze het elkaar zouden laten weten als er andere mensen in het spel waren.

“En dat heb ik niet gedaan”, vertelde Iris rechtstreeks aan de camera. “Ik zal je maar gewoon heel eerlijk zeggen: ik heb wel één date gehad. Dat weet Whitney niet, en misschien dat hij daar nu achterkomt”, liett ze weten. Dit nieuws kwam bij Whitney aan als een mokerslag. De twijfels begonnen toe te slaan en dat was in de rest van de afleveringen merkbaar bij de spierbundel. Ook tijdens de dreamdate, toen het wel erg gezellig werd met single Sabine.

Afspraken verbroken

Bij het laatste kampvuur – waar Whitney en Iris weer herenigd werden – gaat het er dan ook niet bepaald gezellig aan toe. De twee wisselen wat woorden onderling en die zijn niet heel hoopgevend.

Toch blijkt een paar maanden later dat Whitney en Iris in Nederland alsnog weer samen zijn. Hun relatie zou zelfs sterker zijn dan ooit. Maar, Iris had wel één voorwaarde. Dat was dat Whitney geen contact meer mocht hebben met Sabine. Uiteindelijk bleek dat hij zich daar toch niet aan had gehouden. Hij en Sabine hadden online contact gehad en er werd ook geflirt. Iris zag in het digitale gesprek tussen haar vriend en Sabine teksten als: ‘er staat hier een kerstboom, het enige wat ontbreekt ben jij met een strik er omheen er onder’. Daar kon de blondine helaas niet mee leven en dus besloot ze om de relatie voor haar en Whitney voorgoed te verbreken. Aii…

Of de twee nog contact hebben? Op Instagram vertelt Iris dat ze Whitney nog wel af en toe spreekt en dat ze nog normaal contact hebben. Verder geeft ze aan dat ze happy single is op dit moment.

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook