Oh no: Temptations Iris heeft wat op te biechten aan Whitney

'Mijn vriendin? Of mijn ex?'

Een kampvuur betekent in Temptation Island eigenlijk altijd spanning, conflict, en drama. Dit bleek gisteravond ook maar weer. Hoewel Ivo, Antonio en René hun beelden nog vonden meevallen, was dit voor Whitney niet het geval.

Twijfels

Nog voor hij z’n beelden te zien heeft gekregen, laat Whitney aan Kaj weten dat hij sinds het vorige kampvuur wel wat vraagtekens bij z’n relatie heeft. “Het heeft me wat twijfels gegeven of Iris wel volledig voor mij wil gaan”, vertelt hij.

Vervolgens lijkt Whitney nog hoop te hebben dat het allemaal wel meevalt bij zijn eerste beelden. “Dit is puur vriendschappelijk”, zegt hij over de fragmenten van Iris en single Kenzo.

Omslag

Maar dan laat Kaj weten dat Whitney nóg een fragment krijgt. Hier is te zien hoe Iris praat over het fragment waarin Whitney haar een ‘k*thoer’ genoemd zou hebben. “Er zijn wel meer visjes in de zee”, vertelt ze, “het is echt niet dat Whitney de énige is waarmee ik gelukkig kan worden”.

Ondertussen kijkt Whitney verbaasd naar de beelden, en vraagt hij zich hardop af ‘what the f*ck’ hij nu eigenlijk hoort.

Bekentenis

Maar dan wordt het nog erger. In de periode dat het stel uit elkaar was (maar nog wel ‘intiem’ met elkaar waren), hadden Iris en Whitney de afspraak dat ze het elkaar zouden laten weten als er andere mensen in het spel waren.

“En dat heb ik niet gedaan”, vertelt Iris rechtstreeks aan de camera. “Ik zal je maar gewoon heel eerlijk zeggen: ik heb wel één date gehad. Dat weet Whitney niet, en misschien dat hij daar nu achterkomt”, laat ze weten. Dit nieuws komt bij Whitney aan als een mokerslag. “Jij bent hier naartoe gekomen met haar omdat jíj iets moest bewijzen, omdat jij over dingen niet eerlijk was geweest… maar nu blijkt dat ze dat zelf eigenlijk ook niet is geweest”, vat Kaj samen.

Grimmig

Whitney laat direct weten dat de twijfels over zijn relatie nu helemaal compleet zijn. “Ik weet niet of wij überhaupt hieruit komen, nee. Ik ga hier even goed over nadenken”, deelt hij. “Wat een f*cking zwakkeling trouwens”, foetert hij nog als hij in de auto zit. Wanneer de overige heren hem vervolgens vragen wie hij bedoelt, deelt Whitney: “Mijn vriendin… of ja, misschien wel mijn ex.” Oeiii!

Terug in de villa vraagt hij zich in gesprek met René dan ook hardop af of hij niet een punt achter zijn relatie moet zetten. Wie weet of dit nog goed gaat komen…

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws