Drama incoming: MTV deelt juicy trailer volgende aflevering EOTBDD

Aii...

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog niet eens halverwege en er heeft al heel wat drama de revue gepasseerd. Maarre, aan de teaser van de volgende aflevering te zien is er nog veel meer drama op komst.

Teaser

De exit van Luca, Theutche en Lars, de komst van Harrie én de entree van Giovanna: het zijn stuk voor stuk momenten in het huidige seizoen die de tongen flink los maken bij de kijkers. Ook de volgende aflevering belooft weer juicy te worden als we de teaser bekijken.

“De spanning stijgt en de cast van EOTBDD komt voor hete vuren te staan 🔥 Kan Nick zich beheersen of gaan we een andere kant van Nick zien? 😮”, luidt de caption bij de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Drama incoming

Te zien is hoe Nick zich niet meer kan inhouden nadat hij van Randy hoort dat een van de meiden iets over hem heeft gezegd. Het lijkt erop dat een van de dames heeft gezegd dat Nick sex met haar zou willen op de wc, maar Nick is ervan overtuigd dat hij dit niet heeft gezegd. Nick wil dan ook verhaal gaan halen, en dat gaat er pittig aan toe. Randy probeert hem nog tegen te houden, maar of dat hem ook lukt valt nog te zien. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe aflevering!

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht is elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV. 

Bron: Instagram | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook